Obavijesti

Sport

Komentari 26

'Hrvate čeka 10 sjajnih godina, možemo do velikih rezultata...'

'Hrvate čeka 10 sjajnih godina, možemo do velikih rezultata...'
8

Imamo potencijala za velike stvari. Tri godine nismo imali predstavnika u drugoj vožnji. Može i bolje, ali trebamo biti zadovoljni i nastaviti u dobrom smjeru, rekao je nakon sljemenske utrke najbolji Hrvat, Istok Rodeš

VIDEO

Drago mi je da sam uspio ponoviti Madonnu. Trebamo biti ponosni na ekipu koja može jako puno kao što smo i najavljivali, rekao je nakon sljemenske slalomske utrke Istok Rodeš koji je u nedjelju bio najbolji Hrvat.

Marcel Hirscher je osvojio svoj peti naslov na Sljemenu, Rodeš je završio na sedmom mjestu i tako izjednačio rezultat karijere kojeg je ostvario krajem prosinca u talijanskoj Madonni di Campiglio.

Pokretanje videa...

00:21

- Imamo potencijala za velike stvari. U sljedećih deset godina imamo se čemu nadati u našem skijanju. Vožnja je bila okej, nije to bilo idealno. Bilo je malo i pritiska, tri godine nismo imali predstavnika u drugoj vožnji. Može i bolje, ali trebamo biti zadovoljni i nastaviti u dobrom smjeru - rekao je Rodeš pa dodao:

- Bio je slabiji tempo pa je bilo i lakše, ne razmišljam previše, pokušavam se prilagoditi i voziti pun gas. Treba pohvaliti sve koje su radili i zahvaliti im se na svemu.

'Moram šutjeti i raditi dalje...'

Matej Vidović je prvi od naših skijaša krenuo u drugoj vožnji. Na kraju je završio kao 15. najbolji i za tri je mjesta nadmašio svoj najbolji rezultat.

- Možda nisam bio zadovoljan kad sam vidio vrijeme u cilju, u prvom dijelu otišlo je jako puno vremena. Treba napraviti analizu, ali ipak je to vrhunski rezultat. Napomenuo sam da će mi uspjeh biti druga vožnja pa moram biti zadovoljan i s ovim. Dobro sam se osjećao na stazi, par malih greškica kojih će uvijek biti, a moje vrijeme nije bilo u skladu s osjećajem. To je moj najbolji rezultat do sad, moram samo šutjeti i raditi dalje - rekao je Matej nakon utrke.

I Elias Kolega je ostvario svoj najbolji rezultat. Završio je 20. i tako kompletirao sjajnu nedjelju hrvatskih skijaša - trojica su među 20 najboljih svjetskih slalomaša!

- Malo sam vozio opreznije. Bilo je neplanirano, rekao sam sam sebi da ću probati dati gas, ali očito to podsvjesno nisam napravio kako sam si zamislio. Ipak, ovo je moj najbolji rezultat i neću se žaliti, zadovoljan sam današnjim danom - rekao je Elias.



 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 26
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...
VIDEO Ovo ima samo kod nas: Jednog od najboljih relijaša 'žicao' cigaretu nakon utrke?!
MORATE POGLEDATI

VIDEO Ovo ima samo kod nas: Jednog od najboljih relijaša 'žicao' cigaretu nakon utrke?!

Cijeli događaj je prošao bez incidenata, a novi predsjednik HAKS-a rekao je kako ćemo WRC u Hrvatskoj gledati i iduće tri godine. Odlična je to vijest za navijače