Sport

Komentari 5

Hrvati, pravac Maribor i Ljudski vrt! Navijači smiju na Euro U21

Hrvati, pravac Maribor i Ljudski vrt! Navijači smiju na Euro U21

Gledatelji koji će doći u Sloveniju i Mađarsku iz inozemstva, morat će se pridržavati kriterija ulaska u zemlje koji će biti na snazi u razdoblju odigravanja utakmica. Hrvatska protiv Španjolske igra 31. svibnja

Tribine se za navijače diljem Europe i svijeta otvaraju tjedan za tjednom, a, za razliku od prvog dijela natjecanja po skupinama, bit će otvorene i u Sloveniji i Mađarskoj na završnici Europskog prvenstva U-21.

POGLEDAJTE VIDEO:

Hrvatska, znamo već, 31. svibnja u Mariboru u Ljudskom vrtu u četvrtfinalu igra protiv Španjolske i svaki navijač, svako grlo, bit će itekako dobrodošlo našim nogometašima.

Poslije odluka koje su donijele nadležne vlasti puštene su i ulaznice u prodaju za preostale utakmice natjecanja. Dakako, gledatelji koji će doći u Sloveniju i Mađarsku iz inozemstva, morat će se pridržavati kriterija ulaska u zemlje koji će biti na snazi u razdoblju odigravanja utakmica. Vlasnici ulaznica po tom pitanju neće biti izuzetak.

Slavlje hrvatskih igrača nakon ulaska u četvrtfinale Europskog prvenstva

Pristup stadionima, pak, bit će odobren u skladu s mjerodavnim lokalnim zakonodavstvom, što će potvrditi lokalne vlasti. Ulaznice se mogu kupiti na portalu za prodaju ulaznica, gdje se mogu pronaći i dodatne informacije o samoj kupnji i pravila vezana uz COVID-19 i pristup stadionu.

 

- Ono u skupini bilo je stvarno lijepo proživjeti, dalo nam je šansu da se borimo i dalje. Što reći o Španjolcima, godinama su dominantni u ovom uzrastu. Uglavnom osvajaju ili su u finalima u zadnjih desetak godina, što dovoljno govori o njihovoj kvaliteti. I ova generacija je jako dobra i sigurno su jedni od glavnih favorita za sam kraj, za to finale. Dobro smo ih proučili, dobro smo se informirali. Znamo s kim imamo posla, ali vjerujemo u sebe i svjesni smo da imamo ogromnu priliku. Siguran sam da su dečki svjesni toga i da je nećemo samo tako propustiti - rekao je izbornik Igor Bišćan.

Najčitaniji članci