Obavijesti

Sport

Komentari 12

Hrvati presudili Zagrebu: Ispali iz Lige prvaka zbog jednog gola

Hrvati presudili Zagrebu: Ispali iz Lige prvaka zbog jednog gola

Prvo mjesto osvojio je PSG sa 24 boda, Magdeburg je drugi sa 20 bodova, Veszprema ima 18 bodova, GOG Gudme 15, Dinamo Bukurešt 13, Wisla 9, PPD Zagreb 8, a posljednji je Porto

VIDEO

Rukometaši PPD Zagreb ostali su bez plasmana u osminu finala Lige prvaka, nakon što je u posljednjem susretu 14. kola A skupine Wisla Plock na gostovanju pobijedila Porto sa 28-27 i tako preskočila hrvatskog prvaka.

Nakon što je PPD Zagreb u zadnja dva kola upisao poraze od Porta i Gudmea, o sudbini hrvatskog prvaka odlučivala je posljednja utakmica u skupini Porto - Wisla Plock.

Hrvati izbacili Zagreb

Zagrebu je za potvrdu šestog mjesta i plasman u osminu finala igrala pobjeda Porta ili remi, dok je Poljacima za nastavak natjecanja trebala jedino pobjeda. Na koncu su u dramatičnoj završnici slavili Poljaci u čijim redovima igraju i trojica hrvatskih rukometaša Lovro Mihić, Leon Šušnja i Tin Lučin.

NK Rudes - NK Osijek

Wisla je ovom pobjedom preskočila PPD Zagreb na šestom mjestu, posljednjem koje vodi u osminu finala, a za Zagreb i Porto sezona je završila.

Poljski sastav je bolje otvorio susret, gosti su poveli 3-1, 6-3, a imali su i 8-4. No, Porto je do kraja poluvremena uspio smanjiti na 15-13.

Wisla slomila Porto

Domaćin je daleko bolje ušao u nastavak. Serijom 3-0 stigao je do prvog vodstva na utakmici (16-15). U 43. minuti Porto je poveo i sa tri gola prednosti (20-17). No, Wisla se nije predavala, smanjila je na gol zaostatka, u 53. minuti izjednačila na 23-23, a dvije minute prije kraja i povela sa 26-25.

Porto je potom izjednačio na 26-26, Wisla je još jednom povela (27-26), a kada je Komarzewski zabio za 28-26 priči je bio kraj. Porto je uspio tek smanjiti na konačnih 28-27 za veliko slavlje poljske momčadi.

Wislu je do presudne pobjede predvodio sjajni Tin Lučin s devet golova, Lovro Mihić je dodao pet, a Krzysztof Komarzewski četiri gola. Leon Šušnja je postighao jedan gol. S druge strane najefikasniji su bili Jack Thurin i Antonio Areia sa po šest golova.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani