Obavijesti

Sport

Komentari 16

Hrvati su briljirali: Pogledajte sjajne partije Bendera i Zubca

Hrvati su briljirali: Pogledajte sjajne partije Bendera i Zubca
1

Ivica Zubac zabio je dva pobjednička slobodna bacanja za Los Angeles protiv Philadelphije, a utakmicu je završio s 21 košem. Dragan Bender je u pobjedi Phoenixa protiv Utah Jazza zabio 18 koševa

VIDEO

U srijedu je u Las Vegasu počeo turnirski dio NBA Ljetne lige, a u prvom krugu su odlične utakmice odigrali hrvatski košarkaši Dragan Bender i Ivica Zubac u pobjedama Phoenixa nad Utahom 97-81 i LA Lakersa nad Philadelphijom 103-102.

U vrlo neizvjesnoj utakmici i preokretom u posljednjih minutu i pol dvoboja Los Angeles Lakersi su svladali Philadelphiju 103-102, a Ivica Zubac je hladnokrvno pogodio dva pobjednička slobodna bacanja 4.6 sekundi prije kraja.

Zubac je dvoboj završio kao drugi strijelac momčadi s 21 košem (šut 7/11), tri skoka i dvije blokade. Briljirao je Lonzo Ball, razigravač kojeg su Lakersi izabrali kao drugog na ovogodišnjem draftu. Ball je postigao 36 koševa, uz 11 asistencija i osam skokova.

POGLEDAJTE VIDEO

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
 

Sjajni Bender zabio 18 koševa

Phoenix je s uvjerljivih 97-81 nadigrao Utah Jazz, a hrvatski reprezentativac Dragan Bender je za Sunse postigao 18 koševa (šut 6/13) te imao šest skokova i dvije asistencije.

Najbolji igrač Phoenixa bio je njihov ovogodišnji četvrti izbor prve runde drafta, 20-godišnje krilo Josh Jackson, koji je ubacio 21 koš uz 15 skokova.

POGLEDAJTE VIDEO

 

Za momčad Chicaga koja je izgubila od Portlanda 77-88 nastupio je bivši igrač Cedevite Duje Dukan te za 20 minuta ubacio jedan koš uz jedan skok i dvije asistencije.

Phoenix će se u drugom krugu boriti protiv Memphisa za ulazak u četvrtfinale, dok će Lakersi mjesto među osam najboljih tražiti preko Clevelanda.

U drugom krugu će u akciji biti i Ante Žižić sa svojim Bostonom, a suparnik Celticsima za četvrtfinale su Golden State Warriorsi.

Sve utakmice su na programu u noći s četvrtka na petak po srednjoeuropskom vremenu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'
CITIRAO CRUIJFFA

Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'

Igrači su mi rekli da će pobijediti, Lunjin mi je obećao da će obraniti neke jedanaesterce, a Rüdiger je i mene iznenadio. Ove sezone ne pucamo penale baš dobro, ali u srijedu smo uspjeli, rekao je Realov trener