Sport

Komentari 40

'Hrvati su nas htjeli tući nakon meča, umislili su da je ovo UFC'

'Hrvati su nas htjeli tući nakon meča, umislili su da je ovo UFC'

Samo da znate da su nam nakon meča u parovima, treneri protivnika prijetili fizičkim napadom. Sve zato što sam se izmicao i pogodio ih lopticom, objavio je Kyrgios na Twitteru

Nikola Mektić i Mate Pavić bili su prvi nositelji i glavni favoriti za osvajanje Australian Opena, no domaći predstavnici Thanasi Kokkinakis i Nick Kyrgios izbacili su naš tandem već u drugom kolu.

Kyrgios se opet ludirao na terenu, malo i provocirao gestama, što je zasmetalo našim tenisačima, koji su poslije meča imali što za reći publici. A sada je 115. igrač svijeta optužio trenere Mektića i Pavića za prijetnje poslije meča!

- Samo da znate da su nam nakon meča u parovima, treneri protivnika prijetili fizičkim napadom. Tenis je mekan, mekan sport. Sve zato što sam se izmicao i pogodio ih lopticom - napisao je Kyrgios na Twitteru, dok se njegov kolega u parovima nadovezao:

- To je bilo ludo. Ljudi su umislili da smo u UFC-u.

Inače, Mektićev trener je Goran Orešić, dok je Pavićeva trenerica službeno sestra Nađa, a na koga su Australci točno mislili, zasad ostaje nepoznanica.

- Prilično su glasni i naravno da navijaju za svoje, ali ne bi ih 'ubilo' da pokažu poštovanje i prema protivnicima, drugim igračima. Vidjeli smo kako je bilo i u meču Kyrgiosa s Medvjedevom. Takvi su ovdje, navikli smo, ali kao što sam rekao, ne bi bilo zgorega da pokažu malo poštovanja - rekao je nakon meča Mate Pavić.

Najčitaniji članci