Obavijesti

Sport

Komentari 0

Hrvaticama i Hrvatima ukupno jedan set na porečkom turniru!

Hrvaticama i Hrvatima ukupno jedan set na porečkom turniru!
4

Značajke prvoga dana glavnog turnira porečkog Swatch World Seriesa jesu - vrhunska odbojka i skroman domet naših, koji su u cijelom danu dohvatili tek jedan jedini set. Bit će bolje, netko viče...

VIDEO

Krešimir Karaula i Marin Jerčić nisu se domogli seta na porečkom poijesku. U dva meča, dva poraza za naše 20-godišnjake. Brazilci Alison i Schmidt s dvaput po 21:15 bili su bolji i tu se nema što dodati. Solidan otpor, ali od toga se protiv ovakvih „haklera“ nije moglo. 

Nešto slabiji bili su naši u svjem drugom nastupu: Ranghieri i Carambula, Talijani koji se u Poreču osjećaju kao doma, ukupno su hrvatskom paru „odobrili“ 20 poena (21:10, 21:10) ostavivši ih tako bez nade u dobar rasplet u skupini.

Poljaci Fijalek i Prudel, međutim, nadigrali su Brazilce pa je sada kristano jasno da bi našima trebalo u petak čudo kako bi nadmudrili poljsku kombinaciju.  

Ivan Željković i Filip Silić slično su se proveli u skupini H. Naime, potpisali su poraze Švicarcima Gersonu i Strasseru (21:15, 21:18), potom i brazilskom paru Rocardo/Andre (21:14, 21:14). 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ne ide protiv renomiranih,  ali – bilo je odličnih poena pa publika, svjesna da naši nisu ovdje došli pobjeđivati, nema razloga biti nezadovoljna. 

Kod žena, u skupini A Radanović i Fabris nisu mogle više od seta u tri meča. Kanađanke Broder i Valjas bile su možda i zrele za poraz, ali on se ovoga puta nije dogodio (21:14, 22:24, 21:10). 

Jasno je da sa svjetskim prvakinjama nisu mogle ravnopravno u borbu u pješčaniku, Larissa i Talita, kao i Njemice Holtvick i Semmler bile su s po 2:0 bolje od naših odbojkašica. 

Jurja Vlašić i Dina Bedić u svojoj su B skupini pokušavale dohvatiti čudo, ostale su bez osvojenog seta. A niti ukupan broj zarađenih poena nije nešto što ćemo pamtiti. Jednostavno – protivnice su na ovako jakom turniru neka druga dimenzija.

Shvatile su to i Maja Roško i Nicolina Jelić, boreći se za svaki poen u skupini H. Poena je bilo, ali setova nije. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...