Obavijesti

Sport

Komentari 5

Hrvatska će imati ogromnu podršku u Spaladiumu: Evo kako se možete testirati...

Hrvatska će imati ogromnu podršku u Spaladiumu: Evo kako se možete testirati...

Stožer je donio suglasnost prema kojoj djeci do 12 godina starosti u pratnji roditelja ne treba PCR ili antigenski test za ulazak u Spaladium arenu. Također, bit će organizirana testiranja u dvorani, objavio je HKS

VIDEO

Utakmicom Njemačke i Meksika, danas od 16.30 i službeno počinju kvalifikacije za Olimpijske igre u Splitu. Da, one kvalifikacije koje su se trebale igrati u lipnju prošle godine, ali tada je sve bilo odgođeno zbog korona virusa, kao i većina toga u svijetu.

Pokretanje videa...

Hrvatska košarkaška reprezentacija 01:14

Hrvatska svoj put započinje u srijedu od 20 sati protiv Brazila, možda i našeg najvećeg konkurenta za kartu do Tokija.

Izbornik Veljko Mršić zaželio je veliku podršku navijača, a to će i dobiti. Prošli tjedan razveselila ga je objava Stožera. Stožer Civilne zaštite Splitsko-dalmatinske županije u dogovoru s epidemiolozima potvrdio je da će u dvoranu moći maksimalan kapacitet. To je ono što su izbornik i igrači htjeli čuti, a to znači da će u Spaladium Areni moći biti 10.000 ljudi, koliki je i kapacitet dvorane.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Naravno, za ulazak u dvoranu bit će potrebne brojne potvrde i poštivanje epidemioloških mjera, a kako navijači ne bi morali razbijati glavu o tome gdje se testirati i hoće li stići na vrijeme i kako bi igračima osigurali što veću podršku, tu je uskočio HKS koji je organizirao testiranje ispred dvorane. Također, odlična vijest stiže i za djecu. Mlađima od 12 godina neće trebati nikakva potvrda za dolazak na utakmice.

- S obzirom na brojne upite, Stožer civilne zaštite Splitsko-dalmatinske županije jučer je i službeno donio suglasnost prema kojoj djeci do 12 godina starosti u pratnji roditelja ne treba PCR ili antigenski test za ulazak u Spaladium arenu na Olimpijski kvalifikacijski turnir. Za osobe starije od 12 godina i dalje vrijede ista pravila za ulazak u dvoranu, no Hrvatski košarkaški savez je organizirao antigensko testiranje s jugozapadne strane Spaladium arene, između ulaza A i B za gledateljstvo. Testiranje će iznositi 150 kn, no navijači neće morati odlaziti na udaljena mjesta i gubiti dragocjeno vrijeme. Antigensko testiranje vršit će se na dan utakmica (29. i 30. lipnja te 1., 3. i 4. srpnja) od 13 sati - objavio je HKS.

Konferencija hrvatske košarkaške reprezentacije uoči Olimpijskog kvalifikacijskog turnira u Splitu

Hrvatski košarkaši će tako s pravom vojskom navijača krenuti u boj za plasman u Tokio, a Mršić je u nedjelju objavio popis od 12 igrača s kojima će krenuti po vizu. Otpali su Toni Katić i Toni Perković.

Hrvatska izgleda jako dobro, posebno su to pokazale posljednje dvije prijateljske utakmice protiv Portorika i itekako se imamo čemu nadati. Pogotovo nakon brojnih otkaza koji su pogodili Njemačku i Rusiju, Hrvatska su prometnula u jednog od glavnih favorita ovog turnira. To nam za pravo daju naša sve bolja igra, Bojan Bogdanović i velika podrška navijača.

- Svaki je navijač zlata vrijedan i voljeli bi da je dvorana ispunjena do posljednjeg mjesta. Svi smo svjedoci sezone u kojoj smo praktički igrali bez navijača. Igra s publikom i bez publike su dva različita sporta. Mjere su takve kakve jesu, ako netko želi doći morat će napraviti sve što je potrebno da dođe. Ja se nadam da ćemo i mi svojom igrom i pristupom napraviti sve što možemo, da ćemo dati ljudima želju da nas vide i da učine neki ekstra korak u odnosu na ono što je bilo prije kako bi pogledali utakmicu - kazao je Roko Ukić.

I da, svi smo tužni zbog ispadanja naše nogometne reprezentacije s Eura, ali idemo podržati naše košarkaše na putu do Tokija, zaslužili su to!

Kako u Spaladium arenu?

  • ako ste prije više od 14 dana primili drugu dozu cjepiva protiv COVID-19 odnosno, ukoliko se radi o cjepivu koje se prima u jednoj dozi primili jednu dozu prije više od 14 dana
  • ako ste preboljeli COVID-19, a od preboljenja nije prošlo više od 180 dana
  • ako ste preboljeli COVID-19 i cijepili se najmanje jednom dozom cjepiva
  • ako ste ako su posljednja 72 sata bili negativni prilikom testiranja PCR testom ili posljednjih 48 sati bili negativni prilikom testiranja brzim antigenskim testom na SARS-CoV-2
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu