Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
23 komentara

Hrvatska danas: Rukometaši, vaterpolisti, Fantela i Marenić

Od hrvatskih sportaša šestog dana Olimpijskih igara nastupit će rukometaši protiv Mađarske, vaterpolisti protiv Italije. Plivat će Todorović i Pavlin, igraju Čilić i Dodig

Facebook
Foto: Facebook

Šestog dana Olimpijskih igara na borilišta od hrvatskih predstavnika prvi izlazi Anton Glasnović, koji 10 sati nastupa u kvalifikacijama u parnom trapu. 

Sat vremena kasnije slijede kvalifikacijska plivačka natjecanja u kojima će nastupiti Mario Todorović na 50 metara slobodno te Daniela Kim Pavlin na 200 metara leđno u 12.45 sati.

U uobičajenom terminu u 13 sati na more izlaze jedriličari, a premijerni nastup u 1. i 2. klase 470 plovu imat će Šime Fantela i Igor Marenić.

Teniski par Marin Čilić i Ivan Dodig s početkom u 15 sati bori se za četvrtfinale teniskog turnira protiv španjolske kombinacije David Ferrer i Feliciano Lopez.

S početkom u 15.30 s uvijek velikim pozornosti pratit će se nastup sjajnih hrvatskih rukometaša, koji protiv Mađarske idu po treću pobjedu na turniru. Također maksimalni omjer na vaterpolskom turniru ganjaju i vaterpolisti, koji će nastupiti protiv Italije u 20.40.

Raspored:

  • 10.00 streljaštvo: Anton Glasnović, parni trap, kvalifikacije
  • 11.00 plivanje: Mario Todorović, 50 m slobodno, kvalifikacije
  • 12:45 plivanje: Daniela Kim Pavlin, 200 m leđni, kvalifikacije
  • 13.00-19.00 jedrenje: Luka Mratović, Ivan Kljaković Gašpić, Šime Fantela i Igor Marenić, Pavle Kostov i Petar Cupać, Marin i Dan Lovrović, klase RSX, Finn, 470, 49er Skiff, Star
  • 15.00 tenis: Čilić/Dodig - Ferrer/Lopez, parovi, četvrtfinale
  • 15.30 rukomet: Hrvatska-Mađarska, 3. kolo
  • 20.40 vaterpolo: Hrvatska-Italija, 3. kolo
Naši partneri pišu
Message