Obavijesti

Sport

Komentari 38

Hrvatska je i bez Lackovića 3. favorit: "Po kvaliteti smo tu"

Hrvatska je i bez Lackovića 3. favorit: "Po kvaliteti smo tu"
1

Na sto kuna uloženih na okladu da će Hrvatska postati prvak Europe, može se dobiti 440 kuna. Prvi favorit je Danska, a drugi Španjolska. Francuska je iza nas

VIDEO

Na sto kuna uloženih na okladu da će Hrvatska postati prvak Europe, može se dobiti 440 kuna. Prvi favorit EP-a 2014. je Danska, drugi Španjolska

Domaćin prvenstva Danska, ako je vjerovati procjenama svih svjetskih kladionica, ima najveće šanse da uzme europsko zlato. Koeficijent na Dance je 2,70, na Španjolsku 4,20, a na našu reprezentaciju 4,40.

Krug momčadi za koje sve svjetske kladionice procjenjuju da imaju ikakve šanse za osvajanje naslova zatvaraju Francuzi. Na njih je koeficijent 4,70, dok su Poljaci i Šveđani na koeficijentu 25.

- Realnost je to da su Danci izraziti favoriti. Imaju dobro izbalansiranu momčad, igraju doma te su aktualni europski prvaci i svjetski viceprvaci - kaže Mirza Džomba i dodaje:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Na jednu od medalja računamo i mi, uz Francuze koji su zlatni s Olimpijskih igara u Londonu te aktualne svjetske prvake Španjolce. I to je po meni to što se favorita tiče. Ostale reprezentacije teško da mogu ikoga iznenaditi.

Sigurno je kako će velikog utjecaja imati i brojne ozljede. Neke su jake reprezentacije, poput Islanda, desetkovane ozljedama, pitanje je u kakvom će sastavu nastupiti.

- To je prokletstvo europskih prvenstava. Treba odigrati osam jakih utakmica u samo desetak dana, a to mogu samo potpuno spremni igrači. U prednosti će biti reprezentacije koje imaju širi izbor igrača s klupe - kaže Zlatan Saračević.

Pero Metličić naše rukometaše vidi u polufinalu, a onda...

- Po kvaliteti, mi moramo biti među četiri najbolje momčadi. A kad si u polufinalu, sve je moguće. Za veliki rezultat, kao i uvijek, mora se puno toga poklopiti - kaže Pero i dodaje:

- Treba ozbiljno shvatiti protivnike u skupini. Moramo prenijeti četiri boda, tako ćemo si moći dozvoliti i neke kalkulacije u nastavku turnira.

Slično razmišlja i Karabatić.

Bilo bi hrabro reći da smo među glavnim favoritima. Imamo određene šanse, ali ozljede su nam stvorile probleme - rekao je Nikola Karabatić te dodao:

- Favoriti za zlato su Danska, Hrvatska i Španjolska.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 38
VIDEO

Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra
BIO U BOLNICI

Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra

Odmah nakon utakmice je Ante Budimir prevezen u Sveučilišnu bolnicu u Navarri. Testovi su pokazali da je pretrpio traumu u predjelu prsnog koša. Slomio je tri rebra, a primio je i sredstva protiv bolova, napisao je klub

Budimir ispao tragičar. 'Fulao' je penal za remi, navijači su u šoku: 'Najgori penal u povijesti'
ŠPANJOLSKA LIGA

Budimir ispao tragičar. 'Fulao' je penal za remi, navijači su u šoku: 'Najgori penal u povijesti'

Kazneni udarac je izveo Budimir, no to je učinio tragično loše. Zaletio se, pa zastao, te nespretno zahvatio loptu koja je jedva došla do Giorgija Mamardašvilija koji ju je samo pokupio
Drama u Draženovu domu! Hrvatska se prvi put nakon 24 godine plasirala na SP u futsalu
BRAVO!

Drama u Draženovu domu! Hrvatska se prvi put nakon 24 godine plasirala na SP u futsalu

Hrvatska futsal reprezentacija plasirala se na Svjetsko prvenstvo u Uzbekistanu! Nakon što je u prvom susretu pobijedila Poljsku 3-2, u uzvratu je u drami remizirala s Poljacima (2-2) i osigurala vizu