Obavijesti

Sport

Komentari 0

'Hrvatska kneževina': Pet Hrvata će igrati u Monacu?

'Hrvatska kneževina': Pet Hrvata će igrati u Monacu?
1

Jerko Leko i Nikola Pokrivač već su u Monacu, a francuski mediji s ovim klubom povezuju i Šimića, Olića i Babića, pa čak i Danijela Pranjića

VIDEO

Obojica Hrvata koji trenutačno nose dres Monaca ovog su ljeta bili na izlaznim vratima kluba iz Kneževine. Nikola Pokrivač je navodno pobudio interes nekih turskih klubova, a najbliže je bio povratku u Dinamo. Jerka Leku htjeli su neki premierligaši (Aston Villa, Middlesbrough, Portsmouth...) i Fenerbahče.
No obojica su ostali. I moglo bi se dogoditi baš suprotno, da uz njih dvojicu za Monaco zaigraju nova trojica. Jedan će doći gotovo sigurno, potpis Darija Šimića je pitanje trenutka. Nova je vijest, koju prenosi neslužbena stranica kluba, da Monaco želi i Ivicu Olića i Marka Babića.
"U potrazi za napadačem koji bi trebao zamijeniti Frederica Piquionnea, koji je otišao u Lyon, čelnici Monaca razmišljaju o Ivici Olića. Hrvatski reprezentativac ima još jednu godinu ugovora s HSV-om i vodeći ljudi Monaca pokušat će ga privoliti na dolazak u Kneževinu. Za Olića je interes pokazao i PSG, ali pregovore će započeti tek ako propadne dolazak Mateje Kežmana", piše internetski portal asmfoot.org.
Ola bi trebao u napad, a Babić bi zamijenio Cufrea.
"U prošlih nekoliko dana ime Marka Babića pojavilo se u papirima čelnika Monaca. Ljevak Betisa mogao bi popuniti mjesta na lijevoj strani Monacove obrane, ali i veznog reda. Njegov dolazak puno zavisi o sudbini Leandra Cufrea, koji navodno nije u planovima trenera Ricarda, a i plaća mu je previsoka za kriterije Monaca", o 27-godišnjem Osječaninu piše isti portal. No Babić nije prvi Monacov izbor. I to ne samo kad je riječ o ljevacima, nego i kad govorimo o ljevacima iz Hrvatske.
"Vrijednost Babićeva transfera trebala bi biti oko 2,5 milijuna eura, što ga čini jeftinijim od drugih želja, Nadira Belhadja (4,5 mil.) i Danijela Pranjića (8-10 mil.)", kažu Francuzi.
Kada Šimić stigne u Monaco, taj će klub postati 'najvatreniji' od svih europskih. Tri hrvatska reprezentativca imat će samo Monaco. A pogotovo ostvare li se nagađanja o Oliću, Babiću, Pranjiću... Možda ne bi bilo loše da i dresove promijene. Boje već imaju, nedostaju još samo kockice.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci
SLOŽNI SU U ODGOVORU

Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci

Real Madrid treba još jednu godinu Modrića kako bi učvrstio zajedništvo među mladima, a oni još ponešto naučili od njega, napisao je jedan čitatelj Marce, koja je provela anketu treba li Luka ostati u Realu

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening
Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu