Sport

Komentari 5

'Hrvatska? Ma, Bjelorusija je najjača reprezentacija skupine'

'Hrvatska? Ma, Bjelorusija je najjača reprezentacija skupine'

Ne mogu obećati da ćemo pobijediti svakoga, ali mogu da ćemo dati maksimum, kao i uvijek. Vjerujem, ipak, da je došlo vrijeme za prvu pobjedu na europskim prvenstvima, misli Vladan Lipovina

Razbijanje koje su im priuštili Slovenci (37-22) pa onda i poraz od Sjeverne Makedonije malo su spustili Crnogorce na zemlju. Da su optimistični prije sutrašnjeg otvaranja EP-a s Hrvatskom u Grazu, jesu, ali ne baš toliko kao prije prijateljskih provjera.

POGLEDAJTE VIDEO:

Ni kod njih stanje nije idealno, ne samo rezultatsko. Otpali su im pivot Nebojša Simović, njihov "Musa", prvo lijevo krilo Miloš Vujović, koji je njihov "Mandić" kao prednji u 5-1 obrani, a na Hrvatsku neće i lijevi bek, novi zagrebaš Miloš Božović. Fit nije ni Stefan Čavor.

- Pehovi nam se događaju iz dana u dan. Pokušat ćemo nadomjestiti izostanak Nebojše i Miloša. Nikako da nastupimo u najjačem sastavu na nekom prvenstvu. Homogenost i dobra atmosfera naši su aduti, vjerujem da ćemo to prenijeti na teren i doći do toliko željene pobjede - optimističan je Marko Lasica.

Crnogorcima će ovo biti peti Euro, odigrali su 15 utakmica i izgubili - 14. Uz jedan remi, onaj na njihovom prvom Euru 2008. godine.

- Ne mogu obećati da ćemo pobijediti svakoga, ali mogu da ćemo dati maksimum, kao i uvijek. Vjerujem, ipak, da je došlo vrijeme za prvu pobjedu na europskim prvenstvima - misli Vladan Lipovina, šuter broj jedan kod susjeda.

Hrvatska?

- Hrvatska je iskusna ekipa, uvijek u završnici, ali imala je problema u prijateljskim mečevima. Igrala je neriješeno s Bosnom, mi smo pokazali da možemo da igramo sa Bosancima, tako da ćemo pokušati da iznenadimo - dodao je Lasica, a Lipovina, pak,...

- Bjelorusija je možda najjača ekipa u grupi iako je svi podcjenjuju. Oni su vrlo iskusni, dugo su zajedno, to im je veliki adut.

Najčitaniji članci