Obavijesti

Sport

Komentari 2

Hrvatska na Euru u Splitu bez važnog aduta, ima ozbiljnih problema: 'Vijesti nisu dobre'

Hrvatska na Euru u Splitu bez važnog aduta, ima ozbiljnih problema: 'Vijesti nisu dobre'

Tijekom odmora nakon Svjetskog prvenstva u Mađarskoj pozlilo mu je za boravka u Marseilleu. Nakratko je izgubio svijest, što je bio signal za nužnost detaljnih liječničkih pretraga

VIDEO

Kada se Sandro Sukno opraštao od hrvatske vaterpolske reprezentacije zbog problema sa srcem cijela Hrvatska bila je uz vaterpolskog velikana. Nikada nije ugodno kada igrač odlazi zbog zdravstvenih problema koje nemaju veze s klasičnim sportskim ozljedama.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Jerko Marinić Kragić nakon SP-a VIDEO

Sada iz Slovenije, gdje se Barakude nalaze na pripremama uoči Europskog prvenstva u Splitu, stižu vijesti da zbog problema s tlakom izbornik Ivica Tucak neće moći računati na standardnog prvotimca Antu Vukičevića.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Nažalost, vijesti nisu dobre što se tiče Ante i reprezentacije. Liječnik u Francuskoj je preporučio Anti mirovanje sljedeća 2-3 tjedna, pa potom dodatne pretrage. Naša se liječnička služba na čelu s dr. Pivalicom također dakako posvetila Anti Vukičeviću, te i dalje stoji naša želja da sve dodatne pretrage obavi i u Hrvatskoj. No neovisno tomu, ono što je sigurno jest da je Ante nažalost otpao za nastup na Europskom prvenstvu u Splitu - potvrdio je stanje ozbiljnosti izbornik Tucak za službenu stranicu HVS-a pa dodao:

Budimpešta: Utakmica za treće mjesto  između Hrvatske i Grčke

- Ne trebam ni pojašnjavati koliko nam to stvara dodatnih problema i koliki je to udarac. Riječ je o igraču koji je sastavni, neizostavan dio ove reprezentacije od 2017. Nakon svih prijašnjih odlazaka starijih, iskusnih igrača nakon Olimpijskih igara u Tokiju, ovo je doista udarac koji nam dodatno komplicira stanje.

FINA Svjetsko prvesntvo u vaterpolu, polufinale, Španjolska - Hrvatska

Anti je tijekom odmora nakon Svjetskog prvenstva u Mađarskoj pozlilo za boravka u Marseilleu. Bio je nakratko izgubio svijest, što je bio signal za nužnost detaljnih liječničkih pretraga. Inače, standardni je član Barakuda posljednjih 5 godina, od naslova svjetskog prvaka u Budimpešti 2017.

Europsko prvenstvo u Splitu ugostit će 16 reprezentacija, a na rasporedu je od 29. kolovoza do 10. rujna. Naslov europskog prvaka brani Mađarska, doprvak je Španjolska dok je Hrvatska u Budimpešti na prošlom EP završila na četvrtom mjestu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi
Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener