Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
153 komentara

Hrvatska senzacija u Americi: On ulazi u ring uz Thompsona

MARIO BOKARA Ogrnut hrvatskom zastavom, američki "kečer" naših korijena u ring ulazi uz Thompsonove pjesme. Prije četiri godine posjetio je svoju domovinu

Mario Bokara/Facebook
Video: youtube
153 komentara

Nije me strah raditi, nije me strah preznojiti se i gurati sebe dalje nego što se moj protivnik voljan gurati, Mario Bokara se ne boji, Mario Bokara je neustrašiv, priča američki profesionalni hrvač dok u pozadini promotivnog videa svira Thompsonova pjesma "Dolazak Hrvata", a na zidu stoji hrvatska zastava.

"Croatian Sensation" nadimak je Mariju Bokari, američkom "kečeru" hrvatskih korijena. Mario se u SAD-u bavi "wrestlingom" 16 godina, živi u New Jerseyu, a prije četiri godine bio je u Hrvatskoj. To mu je bio prvi posjet u domovinu otkako je bio dijete. Na Facebooku piše da je rodom iz Zagreba.

- Htio sam napraviti nešto svoje. Posjetio sam Hrvatsku u kojoj nisam bio od djetinjstva. Malo po malo počeo sam učiti jezik. U to vrijeme imao sam tešku ozljedu vrata, počeo sam gubiti osjet u rukama. No odlučio sam da ću uspjeti i vratiti se sa stilom - rekao je Mario Bokara , koji je član Pro Wrestling Syndicatea u kojem je dvaput osvojio naslov u teškog kategoriji.

Mario Bokara/Facebook

U ring ulazi u hrvatskim obilježjima i uz hrvatske pjesme. Mario je od glave do pete u hrvatskim bojama, a Thompsonove pjesme obavezan su repertoar na svakom treningu, ali i u njegovim mečevima.

U "wrestlingu" se ljudi ne tuku, već glume, ali zbog čestih vratolomija i ozljede znaju biti poprilično ozbiljne. Osim "Croatian Sensation", Mario ima i nadimak "Mo Sexton".

U videu ispod možete pogledati njegovu proslavu uz taktove Thompsonove pjesme (1:17:00).

Naši partneri pišu
Message