Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
178 komentara

Hrvatska u doigravanju na BiH, Crnu Goru, Estoniju ili Tursku

Hrvatska reprezentacija u dodatnim kvalifikacijama za Euro imat će ulogu nositelja. Ne mogu igrati s Portugalom, Češkom i Irskom. Ždrijeb će biti sutra u 13 sati

Goran Kovačić/Pixsell
Foto: Goran Kovačić/Pixsell
178 komentara

Hrvatska reprezentacija u dodatnim kvalifikacijama može igrati protiv Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Estonije ili Turske.

'Kockasti' u ždrijebu ima status nositelja, a od sudionika dodatnih kvalifikacija imamo najjači koeficijent. To znači da Bilićevi izabranici ne mogu igrati protiv Portugala, Češke i Irske koji su također u bubnju nositelja.

Ždrijeb će se održati u četvrtak 13. listopada u 13 sati u Krakowu, a četiri momčadi bit će smještene u bubnju nositelja te ostale četiri u bubnju nenositelja.

Prve utakmice igrat će se 11. i 12. studenog, a uzvrati 15. studenog. Nositelji, među kojima i Hrvatska, bit će domaćini u uzvratnoj utakmici.

Nositelj ipak Irska

Dosta zbunjenosti unijela je Uefa koja nije odmah odredila nositelje i nenositelje. U srijedu u 11 sati ipak su objavili konačni renking nakon posljednja dva kvalifikacijska kola i onda je sve postalo jasno. Nositelj je Irska.

Naši partneri pišu
Message