Obavijesti

Sport

Komentari 37

Hrvatske juniore najavili kao Srbe, Dominiković protestirao

Hrvatske juniore najavili kao Srbe, Dominiković protestirao
1

A sada je vrijeme za himnu Srbije. Ovog trenutka, himna Srbije, rekao je spiker nakon čega su se naši igrači i stručni stožer u čudu pogledali, a izbornik Davor Dominiković je protestirao kod organizatora...

VIDEO

Hrvatska juniorska rukometna reprezentacija sa stopostotnim učinkom od pet pobjeda iz toliko utakmica zaključila je grupnu fazu na Svjetskom prvenstvu u Španjolskoj. Naši rukometaši pobijedili su Portugalce 32-30 u ponedjeljak te tako protutnjali u osminu finala, no jedna pogreška organizatora na početku susreta obilježila je cijelu utakmicu.

Naime, uoči početka utakmice i intoniranja himni, službeni spiker je najavio srpsku himnu umjesto hrvatske.

- A sada je vrijeme za himnu Srbije. Ovog trenutka, himna Srbije - rekao je spiker nakon čega su se naši igrači i stručni stožer u čudu pogledali. I malobrojni navijači na tribinama nisu znali što se događa, a onda je reagirao izbornik Davor Dominiković. On i njegova klupa otišli su do organizatora, protestirali i rekli im kako je spiker pogriješio. 

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Na kraju je spiker shvatio kako je pogriješio, ispričao se i pustio hrvatsku himnu. Unatoč malim neugodnostima, to nije previše izbacilo iz takta naše mlade rukometaše koji su još jednom spektakularnom predstavom pokazali da itekako ciljaju na medalju i nešto veliko.

Halil Jaganjac, Josip Vekić, Ivan Martinović, Josip Vistorop, to su neke od glavnih zvijezda naše reprezentacije, a da to sve izgleda kompaktno i posloženo, pobrinuo se nekadašnji 'ministar obrane' Davor Dominiković koji je ove godine preuzeo ulogu izbornika juniorske reprezentacije.

Pokretanje videa...

00:45

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 37
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića