Obavijesti

Sport

Komentari 4

Hrvatski derbi u Ligi prvaka: Sjajni Jug bolji od Mladosti...

Hrvatski derbi u Ligi prvaka: Sjajni Jug bolji od Mladosti...
1

U hrvatskom derbiju šestog kola skupine B vaterpolske Lige prvaka Jug Croatia osiguranje je u Dubrovniku pobijedio Mladost sa 14-11 (3-3, 3-3, 4-3, 4-2) upisavši i šestu pobjedu u skupini...

VIDEO

Nakon dvije izjednačene četvrtine, Dubrovčani su prelomili utakmicu u drugom poluvremenu koje su dobili s tri gola razlike.

Prva dionica je završila bez pobjednika (3-3), u drugoj četvrtini je Mladost povela s dva gola razlike (5-3), no domaćin je do poluvremena uspio izjednačiti na 6-6. U trećoj četvrtini i Jug je stigao do dva gola plusa (8-6), no Mladost se vratila (8-8), da bi Jug ponovo pobjegao na dva gola viška (10-8). "Žapci" su uspjeli smanjiti na 10-9 i u posljednjih osam minuta ušli su golom minusa. No, Jug Co je u zadnjoj četvrtini pobjegao na +3 (12-9) i potom obranio tri gola prednosti do kraja susreta.

Jug CO su do pobjede predvodili Alexandros Papanastasiou i Javier Garcia sa po tri gola, dok su Loren Fatović, Maro Joković i Danil Merkulov zabili po dva gola. Kod Mladosti najefikasniji su bili Antonio Petković i Konstantin Harkov sa po tri gola, dok je Cosmin Radu zabio dva gola.

Drugi hrvatski predstavnik splitski Jadran je na gostovanju u Pireju izgubio od Olympiacosa sa 7-13 (3-5, 2-2, 1-3, 1-3) upisavši i peti poraz.

U redovima grčkog sastava najefikasniji su bili Alexandros Evgenios Gounas s pet i Konstantinos Genidounias sa četiri gola, dok su kod Splićana po dva gola zabili Ivan Domagoj Zović i Zvonimir Butić.

Na ljestvici vodi Jug CO sa 18 bodova, na drugom mjestu je Verona sa 13 bodova, dok je treći Olympiacos sa 11 bodova. Mladost je četvrta s osam bodova, dok je Jadran na sedmoj poziciji s tri boda koliko ima i Waspo Hannover na začelju.

U sedmom kolu Jug CO će u Dubrovniku 23. siječnja ugostiti Olympiacos, Mladost gostuje kod Szolnokija, dok Jadran putuje u Veronu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
Unosna plaća: Koliko je Goran Ivanišević zaradio uz Đokovića?
RAZLAZ UZ DUBOKI DŽEP

Unosna plaća: Koliko je Goran Ivanišević zaradio uz Đokovića?

Nesreća je što se samo pobjede broje. Ne valja finale, kao da nisi ni došao na turnir. Tu je stres, uvijek sam ja kriv za sve, kazao je Ivanišević o suradnji s Đokovićem kojoj je i službeno došao kraj