Obavijesti

Sport

Komentari 3

Hrvatski hokejaši bore se za OI bez izbornika i najboljih igrača

Hrvatski hokejaši bore se za OI bez izbornika i najboljih igrača
1

Nema, na to smo već navikli, onog najboljeg, Borne Rendulića niti ijednog naturaliziranog igrača koji su svojevremeno igrali za Medveščak u EBEL-u i KHL-u. Na popisu je tek pet igrača koji igraju u inozemstvu

VIDEO

Hrvatski hokejaši na ledu od četvrtka do nedjelje u slovenskim Jesenicama nastavit će svoj kvalifikacijski put za Olimpijske igre. Inicijalne su prepreke preskočili u Sisku u prosincu (Bugarska, Turska, Srbija), međutim, sada slijede nemjerljivo teže, da ne kažemo, za ovu Hrvatsku vjerojatno neprelazne.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

13:25

Čemu pesimizam? Iz skupine koju čine domaćin i veliki favorit Slovenija, Japan i Litva dalje u završni krug ide samo prvi, a kako je Hrvatska shvatila ove kvalifikacije, ne treba dalje od konstatacije da je za Sloveniju otišla bez izbornika Danijela Kolomba. Nema ni njegovog pomoćnika Breganta, vođe momčadi Jačmenjaka... Izbornički će posao obavljati Čeh Vlastimil Wojnar.

I ne bi to opet bilo tako strašno da nema čak devetorice igrača koji su igrali u Sisku. Nema, na to smo već navikli, onog najboljeg, Borne Rendulića niti ijednog naturaliziranog igrača koji su svojevremeno igrali za Medveščak u EBEL-u i KHL-u. Na popisu je tek pet igrača koji igraju u inozemstvu.

U četvrtak u 15:30 turnir otvaramo protiv Japana, dan kasnije u 19 slijedi Slovenija, a u nedjelju turnir zatvaramo s Litvom u 15:30.

Popis reprezentativaca

  • golmani: Ivan Štimac Rojtnić (Mladost), Luka Goršić (Mladost), Vito Nikolić (Courbevoie)
  • braniči: Mario Sertić (Medveščak), Jan Smolec (Mladost), Bruno Kegalj (Zagreb), Domen Vedlin (Zagreb), Luka Kramarić (Mladost), Ivan Puzić (Podhale Novy Targ), Fran Srketić (Raahe-Kiekko), Marko Tadić (True Celje)
  • napadači: Ivan Brenčun (Medveščak), Bruno Fičur (Medveščak), Sven Paulović (Medveščak), Marko Šakić (Medveščak), Damir Buković (Medveščak), Robert Cerovečki (Mladost), Lovro Hanžek (Mladost), Nikola Kramarić (Mladost), Tadija Mirić (Mladost), Luka Jarčov (Zagreb), Jan Novotny (Zagreb), Dominic Rene Čanić (Landshut)
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu
Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka