Sport

Komentari 23

Hrvatski i srpski rukometaši u istom hotelu, Višnjik rasprodan

Hrvatski i srpski rukometaši u istom hotelu, Višnjik rasprodan

Ulaznice su bile 70 i 100 kuna, više ih nema u prodaji, a tribine ispod koševa morale su biti maknute kako bi se dobila potrebna dimenzija terena. Hrvatska i Srbija igraju u nedjelju od 20.30 sati

Sve je spremno za rukometnu utakmicu Hrvatske i Srbije u nedjelju u 20.30 sati održati u dvorani Krešimira Ćosića na zadarskom Višnjiku. Ulaznice su bile 70 i 100 kuna, rasprodano je sve i 'kauboje' će u nedjelju u 4. kolu kvalifikacija za Euro 2020. dočekati oko 7000 navijača.

'Kauboji' su u Zadar krenuli odmah nakon utakmice u Beogradu (završilo je bez pobjednika 25-25), a igrači i ostatak srpske reprezentacije u Zadar će krenuti autobusom u subotu ujutro.

Hrvatski rukometni savez i hrvatska muška seniorska reprezentacija u suradnji s Gradom Zadrom organiziraju druženje reprezentacije s građanima i malim rukometašima iz Zadarske županije u subotu u 12.30 sati na Narodnom trgu.

- Mi smo spremni, a najviše nas veseli činjenica da su ulaznice za ovaj susret gotovo u potpunosti rasprodane - kaže nam Denis Karlović, direktor Sportskog centra Višnjik.

Tribine ispod koševa morale su biti maknute kako bi se dobile potrebne dimenzije terena. I jedna i druga reprezentacija bit će smještene u Funimation hotelu na Boriku, a za dvoranu na Višnjiku napravljen je raspored treninga za obje reprezentacije.

Djelatnici zagrebačke tvrtke Klik Flex u Dvorani Krešimira Ćosića postavili su posebnu podlogu za ovu utakmicu koja se igra u sklopu kvalifikacija za Euro 2020.

Ista ekipa podlogu je u ovoj dvorani postavljala i 2009. za utakmice jedne skupine rukometnoga SP-a.

Upravo zbog postavljene podloge, košarkaši KK Zadar svoju iduću utakmicu, onu protiv Adriatic Oil Škrljeva, u subotu će igrati u legendarnim Jazinama.

Najčitaniji članci