Obavijesti

Sport

Komentari 2

Hrvatski igrači uvjereni da Engleska neće izgubiti

Hrvatski igrači uvjereni da Engleska neće izgubiti
1

"Kockasti" osluškuju svaku informaciju iz Moskve, a Stipe Pletikosa je glavni “doušnik”. Utakmica između Rusa i Engleza igra se u srijedu

VIDEO

Plete je javio da je u Moskvi snijeg, prenosili su igrači poruku jedan drugome, utakmica Rusa i Engleza od nedjelje je i među njima glavna tema. Svi se, naravno, nadaju da će Englezi uspjeti i plasirati nas na Euro.
- Prvi put neću navijati za svoje Ruse. Rekao sam da bih htio da idemo zajedno na Euro, no sad je ipak važnije da Englezi ne izgube - rekao je Ivica Olić, koji ne misli da je umjetna trava tolika prednost za Ruse.
- Samo četiri ili pet igrača igraju stalno na toj podlozi, ostali tek povremeno. Umjetna trava je ubitačna, ja sam na njoj 'ostavio kosti’. Velika je mogućnost ozljeda, zabranjeni su nagli pokreti, a posebno je opasan prvi korak - otkrio je Ola.
Dario Šimić, ozbiljan, podijelio je svoja očekivanja.
- Navijam da Rusi pobijede, pa da se malo mučimo za Euro, Ovako je prelagano - rekao je Dario, no onda se nasmijao i, jasno, promijenio ploču:
- Naravno da očekujem da Englezi ne izgube, siguran sam da to mogu.
Najteže će biti Josipu Šimuniću.
- Utakmicu ću gledati u Berlinu u jednom ruskom kafiću. I ne bojim se navijati za Engleze, zašto bih? Volio bih, zapravo, da bude remi. Iako će on Rusima malo značiti.
- Bit će X2, siguran sam, bez obzira na snijeg. Rusi će ga očistiti, neće se klizati, vjerujem da ćemo u srijedu slaviti - siguran je i Darijo Srna.

DANIJEL PRANJIĆ BOLESTAN
Izbornik već tjednima hvali Danijela Pranjića.  Protiv Slovačke je trebao započeti utakmicu, no po dolasku u Rijeku uhvatila ga je jaka crijevna viroza. Cijelu je noć povraćao, primio nekoliko infuzija i nije mogao igrati na Kantridi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu
Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka