Obavijesti

Sport

Komentari 74

Vatrenima sudi sudac kojeg su skoro istukli zbog velike greške

Vatrenima sudi sudac kojeg su skoro istukli zbog velike greške
1

SANDRO RICCI On baš i nije omiljen tip kod navijača slavnog brazilskog Fluminensea. Skoro je dobio batina na terenu jer im je poništio regularan gol zbog čega su ostali bez prvenstva. Sudit će nama protiv Nigerije

VIDEO

Brazilac Sandro Meira Ricci (43) sudit će utakmicu HrvatskeNigerije u Kalinjingradu na našoj uvertiri Mundijala u subotu od 21 sat. Asistirat će mu Emerson de Carvalho i Marcelo Van Gasse.

U prosincu prošle godine kada je Real Madrid igrao u polufinalu Svjetskog klupskog prvenstva protiv Al Jazire u Dubaiju (2-1) Luka Modrić i Mateo Kovačić imali su iskustva s njim.

Naime, Casemiro je nakon centaršuta Isca s lijeve strane šutirao glavom i pogodio braniča Al Jazire u ruku, od koje je lopta završila u mreži. Brazilski sudac Sandro Ricci najprije je priznao, a onda uz pomoć VAR-a i poništio gol Realu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Na utakmici Francuske i Hondurasa na Mundijalu u Brazilu 2014. postao je prvi sudac u svijetu koji je priznao gol pomoću gol-tehnologije.

Ricci nije omiljen tip kod navijača slavnog brazilskog Fluminensea. Skoro je dobio batina na terenu da bi nakon svega bio suspendiran na dva mjeseca.

Naime, tvrde da ih je on grubo oštetio prije dvije godine tako što im je poništio regularan gol za 2-2 protiv Flamenga na samom kraju utakmice u finalnoj utakmici brazilske Serie A. 

VIDEO

Na samom travnjaku nastala velika gužva i prekid od čak 15 minuta, tijekom kojeg su Riccija obavijestili da je TV repriza pokazala kako gol nije valjan, što je u konačnici natjeralo Riccija da poništi gol.

Na kraju je Palmeiras postao prvak, a Ricci kod Fluminenseovih navijača 'persona non grata'.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 74
VIDEO

Dzjuba: Htio sam istrčati iz autobusa i udariti Vidu šakom!
NAKON VIDEA 'SLAVA UKRAJINI'

Dzjuba: Htio sam istrčati iz autobusa i udariti Vidu šakom!

Hrvati su me oduševili igrom. Svi su mislili da će ih Englezi pobijediti, ali oni su ih bez problema prošli. No zbog poteza Vide i Vukojevića bili smo jako ljuti, otkrio je Artem Dzjuba

Kylian zna: Luka Modrić među favoritima je za Zlatnu loptu...
GURNUO JE I - SEBE

Kylian zna: Luka Modrić među favoritima je za Zlatnu loptu...

Došao sam u Rusiju po svjetski naslov i odlazim s njim! Programirao sam sebe da ga osvojim! I nije to arogancija već samopouzdanje, kaže Mbappé, najbolji mladi igrač Mundijala u Rusiji
Hrvati presudili: Messi i ekipa vrijeđali Sampaolija 15 minuta
'KAD SAM JA REKAO TKO DA IGRA?!'

Hrvati presudili: Messi i ekipa vrijeđali Sampaolija 15 minuta

U knjizi novinara Ariela Senosiaina opisana je brutalna svađa izbornika Jorgea Sampaolija i argentinskih igrača, koje je predvodio Leo Messi, nakon poraza od Hrvatske