Obavijesti

Sport

Komentari 17

Deschamps: Neuer je najbolji; Hummels: Nećemo ovdje stati

Deschamps: Neuer je najbolji; Hummels: Nećemo ovdje stati
4

Nakon kraja utakmice između Francuske i Njemačke (0-1) najsretniji je čovjek očekivano bio strijelac jedinog gola Mats Hummels. Deschamps je pohvalio Neuera

VIDEO

Sjajan je osjećaj zabiti gol. Najsretniji sam čovjek na svijetu. Nadam se kako nećemo ovdje stati, rekao je nakon utakmice Mats Hummels, strijelac pobjedničkog gola za Njemačku u prvom četvrtfinalu SP-a protiv Francuske na Maracani. 

Francuski izbornik Didier Deschamps posebno je izdvojio njemačkog golmana Manuela Neuera koji je u svakom poluvremenu obranio po jednu veliku priliku njegovih igrača.

Njemački gol čuva najbolji na svijetu

- Imali smo svoje prilike, pogotovo Benzema, ali njemački gol čuva odličan, možda i najbolji golman svijeta. Oni su zabili jedan gol iz dva udarca, a mi nismo iz njih desetak. Mladi smo i neiskusni, ali i takvi smo u drugom poluvremenu bili bolja momčad od Njemačke - rekao je Deschamps, kojemu je ovo prvi poraz u karijeri na SP-ima. Prije 16 godina kao igrač je u svojoj zemlji došao do kraja, kao izbornika zaustavili su ga u četvrtfinalu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Igrati četvrtfinale SP-a na ovom mitskom stadionu za mene je ispunjenje sna. Pobijedili smo, a ja nisam primio gol. To znači da ću večeras spavati kao beba. Prošli smo u polufinale, a sada slijedi spektakl - rekao je jedan od najboljih pojedinaca "Elfa" Manuel Neuer.

Lahm ne želi govoriti o poziciji

Philipp Lahm je nakon eksperimenta na poziciji zadnjeg veznog na utakmici protiv Alžira vraćen na svoju prirodnu poziciju na desnom boku.

- Nije bilo lagano danas, bilo je brutalno vruće. Na terenu smo stajali kao momčad, ali trebali smo ranije povesti 2-0. Sveukupno je to bila dobra naša predstava. Obje momčadi taktički su dobro stajale, to nije bilo otvoreno nadmetanje. Hoću li i dalje igrati na desnom boku? Odlučit ćemo do sljedeće utakmice, ovisno o protivniku - rekao je njemački kapetan.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra
BIO U BOLNICI

Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra

Odmah nakon utakmice je Ante Budimir prevezen u Sveučilišnu bolnicu u Navarri. Testovi su pokazali da je pretrpio traumu u predjelu prsnog koša. Slomio je tri rebra, a primio je i sredstva protiv bolova, napisao je klub

Budimir ispao tragičar. 'Fulao' je penal za remi, navijači su u šoku: 'Najgori penal u povijesti'
ŠPANJOLSKA LIGA

Budimir ispao tragičar. 'Fulao' je penal za remi, navijači su u šoku: 'Najgori penal u povijesti'

Kazneni udarac je izveo Budimir, no to je učinio tragično loše. Zaletio se, pa zastao, te nespretno zahvatio loptu koja je jedva došla do Giorgija Mamardašvilija koji ju je samo pokupio
Drama u Draženovu domu! Hrvatska se prvi put nakon 24 godine plasirala na SP u futsalu
BRAVO!

Drama u Draženovu domu! Hrvatska se prvi put nakon 24 godine plasirala na SP u futsalu

Hrvatska futsal reprezentacija plasirala se na Svjetsko prvenstvo u Uzbekistanu! Nakon što je u prvom susretu pobijedila Poljsku 3-2, u uzvratu je u drami remizirala s Poljacima (2-2) i osigurala vizu