Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
23 komentara

'Hvala svima, a posebno Super Mariju na plemenitoj donaciji'

Nakon Svjetskog prvenstva, naši reprezentativci su osim nogometnih vještina, brojnim donacijama pokazali i veliko srce. Tako je i na žiro račun Zaklade Ana Rukavina stigla donacija na ime Marija Mandžukića...

Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
23 komentara

Zaklada Ana Rukavina na svojoj se stranici na Facebooku zahvalila svima koji podupiru njihov rad. Posebno su istaknuli donatora koji ih je iznenadio. Njihovo priopćenje donosimo u cijelosti:

Dragi naši,

ovom prilikom željeli bismo zahvaliti svima vama koji nas podržavate, bilo organizacijom akcija upisa u Hrvatski registar dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica , upisom u Hrvatski registar ili donacijama kojima omogućavate da se naš rad i dalje nastavi.
Donacije su nam stizale iz svih krajeva Hrvatske, ali i iz inozemstva, od onih najmlađih, osnovnoškolaca i srednjoškolaca, umirovljenika, do tvrtki i političkih stranaka. Svaka donacija znači nam neizmjerno puno jer omogućuje da i dalje pomažemo u širenju Hrvatskog registra kako bi oboljelim osobama u Hrvatskoj i svijetu omogućili pronalazak podudarnog darivatelja.
Jednu donaciju bismo posebno istaknuli, jer iako nam je stigla na žiro račun bez ikakve najave, ne bismo htjeli da prođe neprimijećeno. Nakon Svjetskog nogometnog prvenstva, naši reprezentativci su osim nogometnih vještina, brojnim donacijama pokazali i veliko srce. Tako je i na žiro račun Zaklade Ana Rukavina, puno prije prvenstva stigla donacija na ime reprezentativca Marija Mandžukića.
Hvala dragom Super Mariju od srca na plemenitoj donaciji koja će uvelike pomoći našem daljnjem radu te se nadamo da će ova zahvala naći put do njega.

Dragi naši, ovom prilikom željeli bismo zahvaliti svima vama koji nas podržavate, bilo organizacijom akcija upisa u...

Objavljuje Zaklada Ana RukavinaSrijeda, 25. srpnja 2018.

Tema: Svjetsko nogometno prvenstvo - Rusija 2018.

Message