Obavijesti

Sport

Komentari 1

I dalje neporažen u Sehi: CO Zagreb dobio NEXE u finišu

I dalje neporažen u Sehi: CO Zagreb dobio NEXE u finišu
1

Rukometaši CO Zagreba u petoj utakmici regionalne Seha lige došli su i do pete pobjede. U hrvatskom derbiju u Kutiji šibica svladali su našički NEXE 33-31

VIDEO

Nakon pet odigranih utakmica u regionalnoj Seha ligi rukometaši Croatia osiguranje Zagreba još uvijek ne znaju za poraz. Prvi puta ove sezone  zagrebaši su bili domaćini u Kutiji šibica gdje su pred 500-tinjak gledatelja svladali našički NEXE rezultatom 33-31 (14-14).

U neizvjesnoj utakmici punoj golova briljirao je Luka Stepančić koji se 10 puta upisao u strijelce, dok je našičane sa šest golova predvodio Igor Vujić. Po četiri gola postigao je trojac Mataija-Markotić-Slišković, dok je Mate Šunjić skupio šest obrana. Na vratima hrvatskog prvaka još je jednom briljirao Filip Ivić sa 12 obrana, dok je Mario Kelentrić u nastavku četiri puta obranio udarce gostiju.

- Čestitke gostima na odličnoj utakmici. Mislim da je susret bio za gledatelje zanimljiv i mogu reći da sam jednim djelom izvedbe svojih igrača zadovoljan. Naravno,napravili smo neke nepotrebne tehničke greške, u obrani nismo bili na očekivanom i nivou i nekoliko smo puta propustili priliku odlijepiti se na plus četiri ili pet golova razlike. Djelom nas je u tome spriječio kvalitetan protivnik, a dijelom i mi sami. Također, promašili smo neočekivano velik broj sedmeraca - rekao je trener Zagreba Slavko Goluža i dodao:

- U posljednje vrijeme smo puno putovali i time manje trenirali, a utakmica s Barcelonom minulog vikenda također je uzela svoj danak. Na koncu najvažnije je da smo upisali pobjedu. Sada se treba odmoriti, jer već u petak čeka nas vruće gostovanje kod Metalurga.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića