Obavijesti

Sport

Komentari 9

I dalje si ne moraju kuhati: Ovako se hrane igrači Intera

I dalje si ne moraju kuhati: Ovako se hrane igrači Intera
1

Nogometaš Intera Nicolo Barella objavio je na Instagramu brojne posude u kojima se nalazi hrana, a sve mu je na adresu poslao klupski kuhar, kao i ostalim igračima Intera...

VIDEO

Korona virus zahvatio je cijeli svijet. Prvenstva su prekinuta, a obustavljeni su i treninzi. Klubovi su poslali igrače u njihove domove kako bi spriječili širenje zaraze.

Pokretanje videa...

video vijesti 15-03 01:13

Iako nemaju treninge, nogometaši ne smiju niti pomisliti na odmaranje. Svakodnevni treninzi i rad po uputama koje su im dodijelili treneri, za njih je postalo dnevna rutina. A tko će onda poslije treninga skuhati ručak? Pa tako Lukaku poslije treninga pravi pizzu, Lautaro Martinez svojoj obitelji kuha pileću juhu, a Handanović pravi špagete. Ili ipak ne? E pa ni o tome ne moraju brinuti. O njihovoj prehrani brinu se klupski kuhari i nutricionisti.

Nogometaš Intera Nicolo Barella objavio je na Instagramu brojne posude u kojima se nalazi hrana, a sve mu je na adresu poslao klupski kuhar. Naravno, bliži se kraj sezone te Marcelo Brozović i ekipa ne smiju se zapustiti, ne smiju jesti sve što požele, pa im je tako klub na raspolaganje stavio kuhara koji je svakome od igrača napravio gozbu i poslao im na kućne adrese. Iako ne mogu biti pored njih i kontrolirati ih jer su svi u kućnim karantenama, kuhari i nutricionisti itekako prate što im igrači jedu.

italian Serie A soccer match FC Internazionale Italian soccer Serie A season 2019/20

Ima tu svega, od jaja, piletine pa do proteinskih muffina kako bi se malo zasladili. Sve nutritivne vrijednosti koje su nogometašu potrebne za pravilnu prehranu.

I tako sve do prekida karantene i povratka u klupski kamp na treninge. A što s utakmicama? Serie A je prekinuta do 3. travnja, ali obzirom na situaciju u Italiji i na broj zaraženih koji se popeo na preko 17.000, taj prekid bi itekako mogao još potrajati, a neki talijanski mediji pišu da loptanje po travnjacima talijanskih stadiona neće biti bar do svibnja.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu