Obavijesti

Sport

Komentari 1

I drugi Hrvat u polufinalu US Opena: Hoćemo li nakon 50 godina opet dobiti pobjednika?

I drugi Hrvat u polufinalu US Opena: Hoćemo li nakon 50 godina opet dobiti pobjednika?

Hrvatska će u Paviću i Mektiću imati čak dvojicu u polufinalu parova, a pobjednika u muškom paru na US Openu čeka još od 1970. godine i Nikole Pilića

VIDEO

Hrvatski tenisač Mate Pavić (27) sa svojim partnerom, Brazilcem Brunom Soaresom, plasirao se u polufinale US Opena svladavši Britance Jamieja Murrayja i Neala Skupskog s 6-2 7-6 (4). U polufinalu ih čekaju bolji iz ogleda Bopanna/Shapovalov i Rojer/Tecau.

U drugog polufinalnom meču naša uzdanica Nikola Mektić i Nizozemac Koolhoof će svoju ulaznicu za finale tražiti preko Rama i Salisburyja, pa će Hrvatska imati čak dvojicu u polufinalu parova, a pobjednika u muškom paru na US Openu još od 1970. godine i Nikole Pilića. 

Lille: Dodig i Pavić protiv Herberta i Mahuta u finalu Davis Cupa

U pojedinačnom muškom dijelu ždrijeba Zagrepčanin Borna Ćorić (23) u četvrtfinalu čeka Nijemca ruskog podrijetla Alexandar Zverev. Zverev je u ovom meču favorit, no Borna je preokretom protiv Tsitsipasa pokazao da je veliki borac, kao i još mnogo puta u karijeri, i da je igrač koji se nikad ne predaje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Tennis: US OPEN

Borna bi eventualnom pobjedom u polufinalu igrao protiv boljega iz dvoboja Shapovalov i Carreno Busta. Danas će u meču nadolazećih zvijezda snage na terinu odmjeriti Thiem i Auger-Aliassime.

Inače, četvrtfinale u singlu izborio je mladi Australac Alex de Minaur pobijedivši Kanađanina Vaseka Pospisila s 7-6 (6), 6-3, 6-2. De Minauru je to prvo Grand Slam četvrtfinale.

Svoj današnji meč odigrala je Serena Williams tijesnom pobjedom protiv Marije Sakkari, dok povratnica na terene Pironkova svoj meč igra protiv Alize Cornet.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu