Sport

Komentari 16

I ribe su ostale 'paf': Australka je gola surfala po valovima...

I ribe su ostale 'paf': Australka je gola surfala po valovima...

Sam taj proces je bio nevjerojatno snažan za mene. To što sam prihvatila svoju ženstvenost itekako mi je pomoglo što se tiče samopoštovanja, rekla je australska surferica...

Niste nikada čuli za Felicity Palmateer? E sada ćete.

Atraktivna Australka je zaljubljena u surfanje i već nekoliko godina uživa u jahanju valova, no ovaj put je odlučila začiniti sve. Skinula se gola i sa svojom daskom se zaputila u morske putešestvije među ribe i ostale stanovnike Indijskog oceana. Vjerujemo da su i ribe ostale paf kada su vidjele njezinu figuru koju može zahvaliti surfanju.

Ne, Felicity nećete uvijek vidjeti bez odjeće na plaži već je ovaj put ovo napravila iz jednog razloga. Htjela je istražiti svoje ideje o slobodi i tako prihvatiti svoju ženstvenost.

- Sam taj proces je bio nevjerojatno snažan za mene. To što sam prihvatila svoju ženstvenost itekako mi je pomoglo što se tiče samopoštovanja. Ono što je na početku bila zastrašujuća ideja pretvorilo se u nešto izazovno. Izazovnije od onoga što sam sanjala. Inače, cijela ideja se javila još prije tri godine - napisala je ona.

Na Instagramu ju prati preko 190 tisuća ljudi i svakodnevno ih razveseljava s prizorima iz svog surferskog načina života. Ne sumnjamo kako će nakon ovog filmića broj pratitelja naglo porasti.

Najčitaniji članci