Obavijesti

Sport

Komentari 37

Sammir: Mamić je ovog puta u pravu, svi smo zaslužili kaznu

Sammir: Mamić je ovog puta u pravu, svi smo zaslužili kaznu
4

Dinamo je izgubio u Zadru, a Zdravko Mamić odlučio je zato neisplatiti 4 milijuna eura premija. Izvrijeđao je igrače, nazvao ih jadnicima, a Ajax stiže već u utorak

VIDEO

Maksimirska je idila prvi put ove sezone narušena. Poraz u Zadru, a potom i Mamićeva bukvica igračima podsjetila je na slične situacije i potrese prijašnjih sezona. Mnogi misle da je u pravu, pa i neki igrači te trener Kruno Jurčić.

- Ne želim komentirati Mamićeve izjave, on je gazda i on odlučuje. Mislim da je u pravu i treba respektirati njegove odluke - rekao je Sammir. 

Moramo se mobilizirati i raskopati Ajaxovu igru, Jurčić je spreman za “kopanje i oranje”

Na tom je tragu i trener Jurčić.

- Ima pravo na te izjave - kratko je rekao Jurčić. Potom je ipak komentirao Badeljev “nedolazak” na utakmicu, stvara li se novi “slučaj Mandžukić”.

On je gazda, on odlučuje, moramo poštivati tu odluku, Sammir se slaže s potezima Zdravka Mamića

- Slažem se s time, Badelj kao da nije bio u Zadru. A što se tiče novog ‘slučaja Mandžukić’ puno sam puta rekao da odlazak igrača ne ovisi o meni ili Mamiću nego samo o igraču.

Prvi put ove sezone nakon poraza u prvenstvu Jurčić će pripremati momčad za Ligu prvaka. Ajax u Zagrebu gostuje u utorak, 18. listopada.

Mamić je osoba u klubu koja ima pravo na takve izjave i odluke. Nemam komentara, Jurčić zna tko je gazda 

- Nema tu puno priče, oni sve akcije počinju sa stoperima, a i golman im je često u igri. Primarni cilj im je nametnuti suparniku svoju igru - objasnio je Kruno Jurčić. Dinamov trener u petak je govorio kako se nisu dobro prilagodili uvjetima. Poraženi su od Zadra, a u maksimirskom su se klubu žalili na nenogometni stil igre Zadrana, udarce, loš teren...

Bit će zanimljivo vidjeti hoće li Dinamo uspjeti protiv Ajaxa učiniti ono što su njima Zadrani. 

- Pred nama su dva dana maksimalne mobilizacije, trebamo pronaći način da raskopamo Ajaxov stil igre. Moramo se dignuti i raskopati tu njihovu igru - zaključio je Jurčić.

Na Ajax bez Milana Badelja i Matea Kovačića

Žalili su se Mamić i Jurčić kako im Badelj ne dolazi na utakmice, a neće im doći ni u utorak. Barem ne na travnjak. Zbog ozljede aduktora Badelj će propustiti utakmicu s Ajaxom, a upitan je i Kovačić

Teren u Zadru bio je malen i u lošem stanju

Ne volim igru kakvu igra Zadar, to nije nogomet i uopće mi ne paše. Ponekad se sramim igre kakva je u Hrvatskoj. Teren je u Zadru bio malen i strašno loš, stalno nekakvo udaranje, rekao je Sammir.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 37
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'
RIJETKO POJAVLJIVANJE U JAVNOSTI

Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'

Davor Šuker, bivši hrvatski nogometni reprezentativac i predsjednik HNS-a, koji se rijetko pojavljuje u javnosti, bio je u utorak u Livnu, očevu rodnom kraju, gdje je posjetio stadion Zgona i oduševio se radom kluba