Sport

Komentari 32

I Splićani dali podršku Kustiću: Desna ruka - legenda Hajduka

I Splićani dali podršku Kustiću: Desna ruka - legenda Hajduka

Marijan Kustić skuplja podršku županijskih nogometnih saveza i vrlo je izgledno kako će biti jedini kandidat na izborima zakazanima za 29. srpnja, a bivši golman trebao bi postati tehnički direktor

Nogometni savez Županije splitsko-dalmatinske dao je podršku Marijanu Kustiću (46) kao novom predsjedniku Hrvatskoga nogometnog saveza te legendarnom golmanu Hajduka Stipi Pletikosi (42) koji će imati značajnu ulogu u novoj hijerarhiji.

Te su odluke donijeli jednoglasno i postali 18. savez koji je pružio podršku Kustiću. To nisu učinili još samo u Vukovarsko-srijemskoj i Osječko-baranjskoj županiji jer još nisu održali svoje skupštine.

Kustićeva je želja bila da važnu ulogu preuzme bivši golman hrvatske nogometne reprezentacije koji bi postao tehnički direktor i koordinirao sve reprezentativne selekcije.

Prekaljeni lički HDZ-ovac vjerojatno će biti jedini kandidat na izbornoj skupštini saveza zakazanoj za 29. srpnja koja će označiti kraj devetogodišnje vladavine Davora Šukera.

Kustića su prilikom nominacije matičnog saveza Ličko-senjske županije došli podržati predsjednici 17 županijskih nogometnih saveza.

Najčitaniji članci