Obavijesti

Sport

Komentari 7

I Srpkinja brine o Schumacheru: Kako je? E, to ne smijem reći...

I Srpkinja brine o Schumacheru: Kako je? E, to ne smijem reći...

To su informacije o kojima ne mogu pričati, rekla je za TV Prvu Milana Tasić koja je magistrirala regenerativnu medicinu u Montpellieru, a uz parišku Sorbonu radi i u bolnici Georges-Pompidou te je dio medicinskog tima Michaela Schumachera

VIDEO

Kakvo je pravo stanje Michaela Schumachera (52) više od sedam godina od nesreće na skijanju, i dalje je prilično tajan podatak.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Michael Schumacher 02:18

A otkriti ga nije htjela ni Milana Tasić, liječnica iz Srbije koja je dio medicinskog tima koji se brine i zdravlju legendarnog vozača Formule 1.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- To su informacije o kojima ne mogu pričati, zaista - rekla je za TV Prvu.

Tasić je magistrirala regenerativnu medicinu u Montpellieru, a uz parišku Sorbonu radi i u bolnici Georges-Pompidou.

Javnost bi uskoro trebala upoznati sve što se događalo zadnjih sedam godina sa Schumacherom budući da je njegova obitelj pristala na snimanje dokumentarca.

Realizatori će biti njemački dvojac Michael Wech i Hanns-Bruno Kammertons koji su se odlučili za jednostavan naziv "Schumacher", no detalji o izlasku još se ne zna.

Zna se, pak, da će dobiti na korištenje dobiti ekskluzivne slike iz doma u kojem se trenutno oporavlja veliki Nijemac te da će u snimanju sudjelovati i Michaelova supruga Corinna te Schumijev otac Rolf, kći Gina-Maria i sin Mick koji će sljedeću sezonu voziti za Haas.

- Film prikazuje Michaelovu impresivnu karijeru, ali i mnogo lica kompleksne ličnosti - objasnila je Sabine Kehm, glasnogovornica obitelji Schumacher.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića