Sport

Komentari 1

Ibrahimović će opet igrati za Švedsku!? 'Razgovarao sam s njim, nastavit ćemo i dalje'

Ibrahimović će opet igrati za Švedsku!? 'Razgovarao sam s njim, nastavit ćemo i dalje'

Ibrahimović je 2016. prestao igrati za švedsku reprezentaciju, a sada je najavio mogućnost da bi želio ponovo igrati za reprezentaciju te je razgovarao s Anderssonom o mogućem povratku

Izbornik švedske nogometne reprezentacije Janne Andersson (58) razgovarao je sa Zlatanom Ibrahimovićem o mogućem povratku u nacionalnu momčad, objavili su u petak talijanski mediji.

POGLEDAJTE VIDEO: Zlatan helikopterom na trening

- Nakon što je Ibrahimović najavio mogućnost da bi želio ponovno igrati za reprezentaciju odlučio sam da se prvom prilikom sastanem s njime i razgovaramo o tome. U četvrtak sam bio u Milanu i mogu reći da je sastanak protekao u pozitivnom ozračju i dogovorili smo se da ćemo nastaviti dijalog u sljedećim mjesecima - izjavio je Andersson za švedski internetski portal "Svenskfotboll".

Ibrahimović je 2016. prestao igrati za švedsku reprezentaciju, čiji je najbolji strijelac svih vremena sa 62 gola u 116 utakmica.

Iako ima 39 godina Ibrahimović odlično igra u dresu AC Milana, koji nakon osam kola drži prvo mjesto u talijanskom prvenstvu, a švedski golgeter je najbolji strijelac lige sa deset pogodaka.

Švedsku sljedeće godine čekaju kvalifikacije za SP 2022., te u lipnju nastup na Euru, gdje se nalaze u skupini sa Poljskom, Slovačkom i Španjolskom. Povratak Ibrahimovića bio bi veliko pojačanje za švedsku reprezentaciju.

(tt)

Najčitaniji članci