Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
72 komentara

Ibričić nakon 4 kafića: Vratio bih se u Hajduk, ako me treba!

Ako me trebaju ja sam spreman. Hajduk je za mene ipak ispred svih ostalih klubova. Na potezu je uprava Hajduka, ako žele ja ću se sutra vratiti, kaže Ibričić

Tomislav Gabelić/24sata
Foto: Tomislav Gabelić/24sata
72 komentara

Trećim naslovom zaredom momčad Kaurija okončala je 14. po redu izdanje humanitarnog malonogometnog turnira "4 kafića - memorijal Dino Petrinović". Najboljim igračem proglašen je Ivica Mornar iz pobjedničke momčadi, najbolji strijelac s četiri gola je Marin Tomasov iz Vanille, iz koje dolazi i najbolji golman Božidar Radošević.

U finalu je Kauri slavio protiv Vanille 4-3 golovima Mornara, Ibričića i dva puta Bradarića dok je kod poraženih dva gola postigao Livaja, a jedan Tomasov. 

U velikoj dvorani Sportskog centra Gripe okupilo se preko 4 tisuće gledatelja, koji su došli pozdraviti humane zvijezde, ali i gledati zanimljiv nogomet. Najveći pljesak, po očekivanju, dobili su Ivan Perišić, Senijad Ibričić, Blaž Slišković, Romano Obilinović, Mirta Šurjak, koja se pokazala neuspješnom na mjestu sportske direktorice Tempere, i trener Hajduka Damir Burić, a malu sjenu na cijeli spektakl bacili su zvižduci na predstavljanju bivših igrača Hajduka, koji danas igraju u Rijeci, Marina Tomasova i Filipa Bradarića.

U polufinalima Kauri je pobijedio Temperu 5-2 dok je Vanilla slavila protiv Baolija 7-6. Iako se na ovom turniru nije okupilo puno zvijezda, kako je to ranije bio običaj, imena poput Ivana Perišića, Marija Pašalića i Marka Livaje garancija su spektakla.

- Kad god mogu rado se odazovem humanitarnim akcijama. Nastupao sam na ovom turniru i prije nego li sam postao prvotimac. Nema razloga da ne dođem kad god mogu - kazao je Ivan Perišić, a najzanimljiviju izjavu svakako je dao Senijad Ibričić, koji je slobodan i nema ništa protiv povratka u Hajduk.

- Ako me trebaju ja sam spreman. Hajduk je za mene ipak ispred svih ostalih klubova. Na potezu je uprava Hajduka, ako žele ja ću se sutra vratiti i staviti im se na raspolaganje - kazao je Ibričić i dodao kako mu je drago što Hajduku ide dobro s mladim igračima te da će na proljeće nastaviti puhati za vratom Rijeci i Dinamu.

Nije se pojavio ni Ivan Rakitić, koji se ispričao zbog obaveza, no po svom starom dobrom običaju poslao je ček, ovaj put na 5000 eura, u korist centra Juraj Bonači, koji brine o djeci s posebnim potrebama. 

Naši partneri pišu
Message