Obavijesti

Sport

Komentari 72

Ibričić nakon 4 kafića: Vratio bih se u Hajduk, ako me treba!

Ibričić nakon 4 kafića: Vratio bih se u Hajduk, ako me treba!
7

Ako me trebaju ja sam spreman. Hajduk je za mene ipak ispred svih ostalih klubova. Na potezu je uprava Hajduka, ako žele ja ću se sutra vratiti, kaže Ibričić

VIDEO

Trećim naslovom zaredom momčad Kaurija okončala je 14. po redu izdanje humanitarnog malonogometnog turnira "4 kafića - memorijal Dino Petrinović". Najboljim igračem proglašen je Ivica Mornar iz pobjedničke momčadi, najbolji strijelac s četiri gola je Marin Tomasov iz Vanille, iz koje dolazi i najbolji golman Božidar Radošević.

U finalu je Kauri slavio protiv Vanille 4-3 golovima Mornara, Ibričića i dva puta Bradarića dok je kod poraženih dva gola postigao Livaja, a jedan Tomasov. 

U velikoj dvorani Sportskog centra Gripe okupilo se preko 4 tisuće gledatelja, koji su došli pozdraviti humane zvijezde, ali i gledati zanimljiv nogomet. Najveći pljesak, po očekivanju, dobili su Ivan Perišić, Senijad Ibričić, Blaž Slišković, Romano Obilinović, Mirta Šurjak, koja se pokazala neuspješnom na mjestu sportske direktorice Tempere, i trener Hajduka Damir Burić, a malu sjenu na cijeli spektakl bacili su zvižduci na predstavljanju bivših igrača Hajduka, koji danas igraju u Rijeci, Marina Tomasova i Filipa Bradarića.

U polufinalima Kauri je pobijedio Temperu 5-2 dok je Vanilla slavila protiv Baolija 7-6. Iako se na ovom turniru nije okupilo puno zvijezda, kako je to ranije bio običaj, imena poput Ivana Perišića, Marija Pašalića i Marka Livaje garancija su spektakla.

- Kad god mogu rado se odazovem humanitarnim akcijama. Nastupao sam na ovom turniru i prije nego li sam postao prvotimac. Nema razloga da ne dođem kad god mogu - kazao je Ivan Perišić, a najzanimljiviju izjavu svakako je dao Senijad Ibričić, koji je slobodan i nema ništa protiv povratka u Hajduk.

- Ako me trebaju ja sam spreman. Hajduk je za mene ipak ispred svih ostalih klubova. Na potezu je uprava Hajduka, ako žele ja ću se sutra vratiti i staviti im se na raspolaganje - kazao je Ibričić i dodao kako mu je drago što Hajduku ide dobro s mladim igračima te da će na proljeće nastaviti puhati za vratom Rijeci i Dinamu.

Nije se pojavio ni Ivan Rakitić, koji se ispričao zbog obaveza, no po svom starom dobrom običaju poslao je ček, ovaj put na 5000 eura, u korist centra Juraj Bonači, koji brine o djeci s posebnim potrebama. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 72
VIDEO

Doznajemo: Ovo je prvi favorit za novog predsjednika Hajduka!
NOVO LICE

Doznajemo: Ovo je prvi favorit za novog predsjednika Hajduka!

Kao što se već govorilo, kandidat je svojevremeno bio i legendarni hrvatski vaterpolist, a danas državni tajnik u Ministarstvu turizma i sporta Josip Pavić, no on više nije u opticaju za spomenutu poziciju

Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci
SLOŽNI SU U ODGOVORU

Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci

Real Madrid treba još jednu godinu Modrića kako bi učvrstio zajedništvo među mladima, a oni još ponešto naučili od njega, napisao je jedan čitatelj Marce, koja je provela anketu treba li Luka ostati u Realu
On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening