Obavijesti

Sport

Komentari 15

Ibričića raduje Bilićev dolazak: Znam da neću imati privilegija

Ibričića raduje Bilićev dolazak: Znam da neću imati privilegija
1

Slavena iznimno cijenim kao trenera i čovjeka. Znamo se odavno, još od kad me kao izbornik mlade reprezentacije zvao da igram za Hrvatsku, rekao je Senijad

VIDEO

Ako se netko obradovao potpisu ugovora Slavena Bilića s Lokomotivom u Moskvi, onda je to nekadašnji igrač Hajduka Senijad Ibričić. Popularni Ibro ne taji kako mu je drago da Bilić postaje njegov trener, jer ga s njim vežu iznimno korektni odnosi.

- Znamo se odavno, još od kad me kao izbornik mlade reprezentacije zvao da igram za Hrvatsku. Kasnije smo često razgovarali i dok sam bio u Hajduku... – otkrio je Ibričić i dodao:

- Slavena iznimno cijenim kao trenera i čovjeka i siguran sam da će sa svojim stožerom napraviti pravi posao u Lokomotivu. Već dugo se ovdje priča o njemu kao novom treneru, najavljuje ga se kao ''najboljeg trenera Balkana''...

Ibričića s Lokomotivom ugovor veže još dvije godine, nada se kako će ih provesti u Moskvi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Sigurno da sam mogao i bolje i više igrati, no teška je prilagodba na novi klub, zemlju i ligu. Nadam se da ću zaslužiti mjesto u momčadi i nakon Bilićeva dolaska – kaže Ibričić, koji ne očekuje nikakve popuste zbog poznanstva s novim trenerom.

- Svi smo mi profesionalci i nitko neće raditi protiv sebe. Znam da me čeka dokazivanje kao i sve moje suigrače u svlačionici, da za mene neće biti nikakvih privilegija, no raduje me što ću ipak imati bolju komunikaciju, što ću se bolje razumjeti s trenerom i njegovim suradnicima. Za mene je ovo novi motiv da napravim korak naprijed u karijeri.

Ibričić je prošao pregovore s ''čeličnom lady'' Olgom Smorodskajom, kao i Bilić. Iako se špekulira kako je nepopustljiva i teška u pregovorima, Ibričić se nije složio s tim.

- Poznato je da je tako zovu, no moram istaknuti kako je riječ o sjajnoj osobi, koja nije slučajno na funkciji koju obnaša. Ona je pravi profesionalac i daje sve za klub. Izbor Slavena Bilića potvrđuje njen plan da će od Lokomotiva napraviti klub koji će se boriti za prvaka Rusije i igrati Ligu prvaka.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića