Obavijesti

Sport

Komentari 4

Icardi: Izgleda da ću stvarno morati potpisati za Juventus

Icardi: Izgleda da ću stvarno morati potpisati za Juventus
5

Napoli mu je ponudio 10 milijuna eura po sezoni pa je to natjeralo Juventusovog sp. direktora Paraticija da ode do Ibize i Wandu zamoli da sačeka zadnje dane mercata za transfer u Juventus

VIDEO

Mauro Icardi nadao se postati jedne od Interovih legendi. Došao je 2013. iz Sampdorije, kao 20-godišnjak, za 13.000.000 €. U šest godina odigrao je 219 utakmica, zabio 124 gola, veći dio tog vremena bio kapetan i stalno se zaklinjao u ljubav prema Nerazzurrima.

Ali.. Još je u Sampdoriji upao u skandal kada je prohodao sa Wandom Narom koja je bila oženjena i imala tri sina sa Icardijevim tadašnjim suigračem i sunarodnjakom, Maxijem Lopezom.

Icardi i Wanda su se kasnije oženili, dobili dvije kćeri, a nova supruga je preuzela i ulogu njegove menadžerice. Icardi, školovan u Barcinoj La Masiji, zaista je zavolio Inter, ali Wandin način vođenja njegove karijere gura ga u drugom smjeru.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Najprije mu je bivši trener Spalletti oduzeo traku, a onda ga je dopala i klupa za pričuve. Sjajni golgeter se, javlja Mediaset, a prenosi specijalizirani portal FCInterNews, ovih dana povjerio prijatelju o želji koja mu neće biti uslišena:

- Želim ostati u mom Interu i nametnuti se Conteu, ali izgleda da ću na kraju stvarno morati postati igrač Juventusa - rekao je Icardi.

Napoli mu je ponudio 10 milijuna eura po sezoni pa je to natjeralo Juventusovog sportskog direktora Fabija Paraticija da ode do Ibize na kojoj se Mauro i Wanda odmaraju sa djecom te zamoli Wandu da sačeka transfer u Juventus.

Inter traži 70 milijuna, ispod 60 ga sigurno neće pustiti, a Paratici planira čekati zadnje dane mercata pa golgetera kojeg je Maurizio Sarri htio još prije tri godine kupiti za 50 milijuna.

Na kraju će, govori iskustvo, Icardi napraviti onako kako mu kaže Wanda...

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Golman Aston Ville dobio dva žuta, ali nije i crveni. Evo zašto
ZBOG JEDNOG PRAVILA

Golman Aston Ville dobio dva žuta, ali nije i crveni. Evo zašto

Emiliano Martinez opet je oduševio. Obranio je dva jedanaesterca, baš kao u finalu SP-a i odveo Aston Villu u polufinale Konferencijske lige. No, da nema jednog pravila, možda ga ni ne bi bilo na golu