Obavijesti

Sport

Komentari 5

Icardiju je važno prijateljstvo s Perišićem, zato je dao penal...

Icardiju je važno prijateljstvo s Perišićem, zato je dao penal...
1

Vjerujem igračima, oni se međusobno dogovaraju i odlučuju, Icardijeva je gesta bila profesionalna i prijateljska, komentirao je Luciano Spalletti penal kojeg je Ivanu Perišiću prepustio Mauro Icardi. Naš igrač je zabio

VIDEO

Ivan Perišić zabio je iz penala u pobjedi Intera protiv Frosinonea 3-1, a svi se čude potezu Maura Icardija koji je inače zadužen za kaznene udarce u momčadi.

Dugo ga nije bilo zbog nesuglasica s trenerom i suigračima, oduzeta mu je kapetanska traka, ali ne i prvenstvo pucanja penala. Međutim, Icardi nije bio taj koji je u nedjelju uzeo loptu i pucao s 11 metara, nego naš Ivan Perišić.

A upravo je Perišić, prema pisanju Talijana, bio taj kojem se priklonila većina svlačionice u višemjesečnoj sagi s Icardijem. Sinoćnji penal je bio prvi potez prema pomirenju.

Serie A - Frosinone v Inter Milan

- Obojica znaju kako zabiti, imamo nekoliko igrača koji mogu izvoditi kaznene udarce. Vjerujem igračima, oni se međusobno dogovaraju i odlučuju, Icardijeva je gesta bila profesionalna i prijateljska - rekao je nakon utakmice trener Luciano Spalletti

Javila se, naravno, i sveprisutna Wanda Nara.

- Očito je kako je Perišić pitao Maura, koji je pozitivno odgovorio. Za mene je ta gesta važnija od gola. To je predivno. Baš kao i činjenica da mu je upravo Mauro prvi čestitao na golu - komentirala je u nogometnoj emisiji Tiki Taka.

Obnavljanjem prijateljstva dvije ponajveće zvijezde momčadi bavili su se gotovo svi talijanski mediji, a ugledna Gazzetta na svojoj naslovnici donosi priču s naslovom: Quasi amici (gotovo prijatelji).

Inter je nakon nedjeljne pobjede učvrstio treće mjesto i sada Milanu bježi pet bodova.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu