Obavijesti

Sport

Komentari 5

'Idemo u pogrešnom pravcu, otići ću ako ovako ostane...'

'Idemo u pogrešnom pravcu, otići ću ako ovako ostane...'
1

Ostane li i dalje tako, vjerujte mi da odlazim. Imam ambiciju i uvijek želim više. Odluka idem li ili ostajem nije laka, ali postoje stvari koje će itekako diktirati tu odluku, kaže Kane...

VIDEO

Godine 2013. ušao je u prvu momčad Tottenhama, u sljedeće tri godine postao jedan od najboljih napadača na svijetu, zabio preko 180 golova za Spurse, odveo ih u finale Lige prvaka, ali trofeja i dalje nema.

Tottenham je ove sezone ispao već u osmini finala LP-a, ali bila je to nemoguća misija za Mourinha i njegovu momčad, Bili su bez gotovo cijele prve momčadi, a jedan od onih kojeg nema već duže vrijeme je sjajni Harry Kane (26). On je još u siječnju ozlijedio prepone i bio je upitan za Europsko prvenstvo, ali može se reći da je njega odgoda na neki način spasila i kupila mu vrijeme. Premier liga bi s mogla nastaviti tek u svibnju, a napadač bi se do tada mogao oporaviti. No pitanje je što će biti sljedeće sezone.

Premier League - Norwich City v Tottenham Hotspur

Ovo mu je već šesta godina u Spursima, ali trofeja i dalje nema. Izgradili su luksuzni stadion prošle sezone, ali suša titula nije prestala.To najviše ljuti Kanea koji je u intervjuu za Sky Sports zaprijetio odlaskom ako njegov klub ne osvoji neki trofej barem još sljedeće sezone.

- Uvijek ću reći da stvarno volim Tottenham, ali jednako tako, uvijek ću priznati da kao momčad ne napredujemo i idemo u pogrešnom pravcu. Ostane li i dalje tako, vjerujte mi da odlazim. Imam ambiciju i uvijek želim više. Odluka idem li ili ostajem nije laka, ali postoje stvari koje će itekako diktirati tu odluku.

Prije samo tri godine govorio je kako želi ostati u Tottenhamu cijelu karijeru. Tada ga je tukao adrenalin jer je klub izgradio kamp i stadion, ali očito je morao pažljivije birati riječi. 

Champions League - Group Stage - Group B - Tottenham Hotspur v FC Barcelona

Prošle sezone su s Pochettinom igrali finale Lige prvaka, izgubili od Liverpoola, ali to je probudilo ponos kod škrtog predsjednika Daniela Levyja koji je velike novce uložio u pojačanja. Potrošili su čak 148 milijuna eura, ali nova sezona počela je nikada gore. Pochettino kao da je izgubio motivaciju, momčad je bila u kaosu, a igrači kao da su bili u ratu. Sve je to utjecalo na rezultate, koji su bilo užasni. U studenom su bili 13. na tablici i Levy je shvatio da mu brod tone pa je smijenio argentinskog trenera. Došao je Mourinho, promijenio situaciju nabolje, a onda mu se ozlijedilo pola momčadi. 

Ova odgoda najviše je spasila Tottenham, ali i dalje nemaju šanse za trofej. A to je ono zbog čega Kane najviše i žali. Ima 26 godina, u najboljim godinama je karijere i jedan je od najboljih napadača na svijetu. I očekivano je to što želi napustiti klub, što želi osvajati trofeje. A sada je shvatio da to sa Spursima baš i ne može.

Za pijetlove je ukupno odigrao 278 utakmica i zabio 181 gol. Zaista sjajne brojke, ali vitrine s trofejima su i dalje u paučini. A to je nešto što ga najviše bode. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'
AMERIČKI SAN BIVŠE DEVETKE

Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'

Davor Šuker suvlasnik je restorana Top na Tropicana Avenue u Las Vegasu otvoren prošle godine. Poslovni partner Sejo Kašić kaže: Poslužujemo hrvatsku sol, masline, pršut, vina, tartufe