Obavijesti

Sport

Komentari 7

Igor Bišćan: Kao kapetan Dinama sam najodgovorniji

Igor Bišćan: Kao kapetan Dinama sam najodgovorniji
1

Dinamov iskusni kapetan Igor Bišćan očekuje da će momčad bolje igrati u drugom dijelu prvenstva i da će obrana sigurno biti kvalitetnija nego prije

VIDEO

Sigurno da je atmosfera u momčadi bitno narušena. Ja sam kao kapetan najodgovorniji da do nastavka prvenstva popravimo atmosferu unutar svlačionice. Svjesni smo situacije u kojoj se nalazimo. Nakon Dvoranskog prvenstva u Zadru znamo što nas očekuje u Splitu, rekao je Igor Bišćan. Kapetan Dinama očekuje da će na proljeće igrati mnogo bolje. Vjeruje kako će mali Lovren biti dostojna zamjena za Drpića i da Dinamo ne treba kupovati niti jednog igrača.
- Dobro je za mlade igrače što je prvenstvo zanimljivo. No hitno moramo popraviti odnos s navijačima. Neophodno je da nas podržavaju - kaže Bišćan.
Dvoransko prvenstvo nije donijelo mnogo dobroga 'modrima', no kapetan kaže kako je sve to bilo i očekivano. Prava priprema za splitski derbi.
- Svakom je igraču draže igrati u vatrenoj atmosferi nego pred praznim tribinama. Utakmica u Splitu je bitna, ali nije ključna.
O Drpiću kao ni ostali igrači Dinama ne smije pričati.
- Ne bih komentirao Drpićevo izbacivanje, a nismo dogovorili ni tko će preuzeti njegovu ulogu zamjenskog kapetana. Možda bi trebali ponovno uvesti praksu da igrači svaka dva do tri tjedna zajedno odu na večeru. Gotovo svi strani klubovi organiziraju druženja igrača - govori Bišćan, koji od novih igrača najviše komunicira s Čehom Slepičkim, no svi mu se čine u redu.
- Dolazak Vejića i mogući povratak Šerića u Hajduk su odlični za 'bijele'. Kvalitetni su igrači i bit će pojačanja - osvrnuo se na kvalitetan prijelazni rok najvećeg rivala.
Marijan Vlak zbog povišene temperature ne trenira momčad, a trening je zbog temperature propustio i Mandžukić. Badelj, Hrgović i Calello imaju problema s ozljedama te rade po posebnom programu slabijim intezitetom, ali će biti spremni za nedjeljnu utakmicu protiv Junaka u Sinju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...
Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu