Obavijesti

Sport

Komentari 2

Igor Budan: Ne želim biti zapamćen po ozljedama!

Igor Budan: Ne želim biti zapamćen po ozljedama!
1

Sada se napokon osjećam dobro, kazao je Igor Budan, a prenosi Calciomercato.it u tekstu o igraču Palerma, kojeg povezuju i s Regginom

VIDEO

Budan ne zna ništa o Reggini, te vjeruje da će ostati u Palermu.
- Ne osjećam nikakve tegobe i bit ću spreman za okupljanje igrača. Radim na svojoj spremi, odlučio sam žrtvovati ljeto i posvetiti se tomu da budem najbolji u Austriji (gdje će momčad održati pripreme, op. a.) - dometnuo je Budan i nastavio otkrivati svoje planove:
- Cilj mi je biti udarna snaga Palerma, ne igrač koji će ostati zapamćen po neprestanim ozljedama, već kao “bombarder”. Također, želio bih vratiti povjerenje koje mi je ukazao Maurizio Zamparini (predsjednik kluba). Toliko me puta posuđivao i nikada nije digao ruke od mene. Poznajemo se deset godina i izgradili smo sjajan odnos. Osjećam se sretnim što sam u takvom društvu.
Dopao se Budanu i novi trener momčadi, Walter Zenga.
- Čuli smo se telefonski u ponedjeljak, zbog čega mi je drago. Dio sam razgovora s njim vodio i na hrvatskom (Zenga poznaje jezik budući da je trenirao Crvenu zvezdu u sezoni 2005/06, op. a.), pa smo se na račun toga šalili.
Na konstataciju da bi mu se u klubu mogao pridružiti Nikola Kalinić, Budan je dometnuo:
- On je po načinu igre sličan meni, 'razbijač' je kaznenog prostora (smijeh). Prijatelj sam s njegovim agentom Tomislavom Ercegom i on mi je rekao da su postojali neki razgovori, međutim ništa konkretnoga. Želi li Zamparini nekoga, onda će ga on i dovesti u roku od deset minuta. Mene njegov dolazak ne bi predstavljao problem. Igrat ću ove sezone s bilo kime - kazao je Budan i zaključio:
- Ambiciozan sam, jedva čekam da sezona započne.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku
'OKREĆEMO SE MLADIMA'

Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku

Marko Marić kaže: Teško profiliramo krilne igrače, a razvijamo sjajne vezne pa takve ne treba tražiti u inozemstvu. Davanje velikih i dugoročnih ugovora djeci od 18 godina je loše. Svi koji su otišli iz Dinama sa 16 godina, do 19. su bili u puno slabijem klubu