Obavijesti

Sport

Komentari 14

Cvitanović debitirao porazom, Gorica opet na četvrtoj poziciji

Cvitanović debitirao porazom, Gorica opet na četvrtoj poziciji
2

Pobjedom nad Interom Rudeš je pomogao Istri u lovu na osmo mjesto, ali Istra nije znala pomoći samoj sebi i danas je, u debiju Igora Cvitanovića na mjestu glavnog trenera, kod kuće uvjerljivo poražena od Gorice 3-0

VIDEO

Rezultat nam je mač nad glavom i na to se jednostavno moramo naviknuti, a u ovoj situaciji jedan bod nam je premalo, rekao je Igor Cvitanović uoči svog debija na poziciji glavnog trenera Istre 1961 protiv Gorice na 'Drosini'.

NK Istra 1961 - HNK Gorica

Istra je deveta, a lovi osmo mjesto koje jamči opstanak bez doigravanja. Inter ima četiri boda više, jučer je kod Rudeša izgubio 0:2 i  razlika se mogla smanjiti na samo bod zaostatka. Rudeš je pomogao, ali Istra danas - nije znala pomoći sama sebi.

Gorica je povela u zadnjoj minuti prvog poluvremena golom Joeya Suka, a u nastavku je Cherif Ndiaye s dva pogotka (66' i 89') samo potvrdio potop Žuto-zelenih pred svojom publikom. Na kraju, glatkih 3-0 za Goricu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Oba sastava puna stranaca, a ljudi odluke bili su Nizozemac i Belgijanac u sastavu Sergeja Jakirovića koji sa Crvenima 'tvrdoglavo' ne izlazi iz društva Osijeka, Lokomotive i Hajduka te sjajnom sezonom nastavlja 100% utemeljenu kandidaturu za prelijepu priču: "Gorica u Europi"!

Jakiroviću i Goričanima svaka čast, a Cvitanović i Istrani imaju još dva i pol mjeseca tj. 12 kola da nekako eskiviraju stres dvije nokaut-utakmice za opstanak u Prvoj HNL.

Tablica Prve HNL

Istra-Gorica 0:3

Strijelci: 0:1 Suk (45'), 0:2 Ndiaye (66'), Ndiaye (89').

Istra 1961: Čondrić - Grujević, Rimane, Bosančić, Pavić - Galilea, Lončar (62' Iglesias) - Ndi, Regan (72' Maicon), Savio - Perić-Komšić (73' Laukžemis). Trener: I.Cvitanović.

Gorica: Kahlina - Muhammed, Čagalj, Jovičić, Čabraja - Marina, Suk (77' Maloča) - Miya (60' Dvorneković), Ndiaye, Lovrić (71' Mathieu) - Zwolinski. Trener: S.Jakirović.

Pula Stadion 'Aldo Drosina'. Gledatelja 500. Sudac: Zebec (Cestica). Žuti kartoni: Rimane, Bosančić, Maicon, Galilea (Istra), Marina, Muhammed, Mathieu (Gorica).

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'
IGRAO ZA HAJDUK I DINAMO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'

Plus+ Srđan Mladinić za 24sata: Igrao sam i za Hajduk i za Dinamo, ali nisam imao problema. Situacija s Brekalom otišla je predaleko, a volio bih da ‘bili’ osvoje naslov

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'
SAD JE 1-1

VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'

Futsal Dinamo ni iz trećeg pokušaja nije uspio pobijediti na Gripama. U drugoj utakmici doigravanja PH u futsalu Torcida je slavila 3-2, golom pred kraj drugog produžetka