Obavijesti

Sport

Komentari 7

Igor Tudor spasio Udinese od ispadanja: Zato sam i došao...

Igor Tudor spasio Udinese od ispadanja: Zato sam i došao...
3

Odigrali smo dobro i nismo bili pasivni. Mislim da imamo priliku igrati bolje i atraktivnije, ovdje sam došao osigurati ostanak, a nakon toga možemo graditi nešto više, rekao je Tudor koji u posljednje kolo ulazi rasterećen

VIDEO

Nogometaši Udinesea, koje vodi hrvatski stručnjak Igor Tudor, osigurali su ostanak u prvoj talijanskoj ligi domaćom pobjedom 3-2 (3-0) protiv SPAL-a u susretu pretposljednjeg, 37. kola Serie A. Tudoru su pripomogli i Darijo Srna te Filip Bradarić koji su s Cagliarijem remizirali 1-1 protiv Genoe.

Udinese je poveo sa 3-0 u prvom poluvremenu golovima Samira (5) i Okake (31, 35), a gosti iz Ferrare su u nastavku zaprijetili preokretom preko Petagne (53) i Valotija (59), no više od toga nisu uspjeli. Sva tri gola Udinesea je namjestio Rodrigo de Paul.

- Jako je napredovao i ima dobar mentalitet, spreman je za velike klubove. Ako ode, neće ga biti lako nadomjestiti, statistika pokazuje da je Udineseu donio praktički polovicu bodova golovima i asistencijama. Bio nam je ključan igrač ove sezone, ali Udinese je uvijek pronalazio nove slične igrače - rekao je Tudor nakon utakmice.

Udinese sada ima 40 bodova, pet više od 18. Empolija koji se nalazi u zoni ispadanja. Međutim, teoretski je osigurao ostanak jer je 17. Genoa remijem stigla na tri boda zaostatka, a u međusobnim utakmicama je bolji Udinese (pobjeda i remi).

- Odigrali smo dobro i nismo bili pasivni. Mislim da imamo priliku igrati bolje i atraktivnije, ovdje sam došao osigurati ostanak, a nakon toga možemo graditi nešto više - kaže Tudor.

SPAL, kod kojega je Lorenco Šimić ostao na klupi, drži 12. mjesto sa 42 boda.

Roma sve dalje od Lige prvaka

Nogometaši Rome praktički su izgubili sve izglede za igranjem u Ligi prvaka sljedeće sezone nakon što su u susretu pretposljednjeg kola odigrali samo 0-0 na gostovanju kod Sassuola.

Roma je ovim bodom stigla na peto  mjesto sa 63 boda, tri manje od trećeg Intera i dva manje od četvrte Atalante te bi i definitivno mogla ostati bez mogućnosti plasmana među četiri prvoplasirane momčadi ukoliko Atalanta u nedjelju svlada Juventus u Torinu, a Inter ne izgubi od Napolija u Napulju.

Sassuolo je čvrsto u sredini ljestvice, 10. sa 43 boda.

Ante Ćorić ostao je na klupi Rome. 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...
Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu