Sport

Komentari 2

Igrači Borussije slavili osvajanje Kupa, a Haaland lupio suigrača

Igrači Borussije slavili osvajanje Kupa, a Haaland lupio suigrača

Jako sam ponosan što sam osvojio prvi naslov. Osjećaj je odličan. Prvo poluvrijeme bilo je odlično, ali drugo je bilo sr*nje, rekao je norveški napadač Erling Haaland koji je na utakmici zabio dva gola

Nogometaši Borussije Dortmund osvojili su njemački kup nakon što su u četvrtak u finalu na Olimpijskom stadionu u Berlinu deklasirali Leipzig sa 4-1, a sve je riješeno već u prvom poluvremenu kada je Borussia vodila sa 3-0.

POGLEDAJTE VIDEO: Borussia Dortmund

Tijekom slavlja nogometaša Borussije, norveški napadač Erling Haaland (20) iz nepoznatih razloga opalio je suigrača par puta po glavi. 

Haaland, inače poznati po davanju neobičnih intervjua, nakon osvojenog Kupa rekao je što misli o utakmicama bez publike, a dotaknuo se i svojih bicepsa. 

- Jako sam ponosan što sam osvojio prvi naslov. Osjećaj je odličan. Prvo poluvrijeme bilo je odlično, ali drugo je bilo sr*nje. Imali smo sreće - rekao je Haaland pa prokomentirao slavlje nakon što je zabio prvi gol:

- Bio sam u teretani u posljednje vrijeme više nego inače, pa sam imao potrebu izbaciti višak energije pokazavši bicepse. Baš je sr*nje bez navijača. Šteta što ne možemo slaviti s prijateljima, ali siguran sam da ćemo kasnije to nadoknaditi.

Nakon što je Jadon Sancho doveo Borussiju u vodstvo već u petoj minuti, Haaland je u 28. minuti udvostručio prednost. Norvežanin je bio uspješan i u drugom poluvremenu kada je zabio za 4-1. Bio je to njegov 38. gol u 38 nastupa u svim natjecanjima.

Borussia Dortmund je tako po peti puta osvojila njemački kup (1964–65, 1988–89, 2011–12, 2016–17, 2020/21).

Soccer / 78th DFB Cup Final 2021 / RB Leipzig - Borussia Dortmund. RB Leipzig - Borussia Dortmund

Najčitaniji članci