Obavijesti

Sport

Komentari 13

Igrači Cityja slavili uz žestice, Kompany na stolu s pivom

Igrači Cityja slavili uz žestice, Kompany na stolu s pivom
1

Party zbog naslova prvaka počeo je u 20.30, a otvorio ga je Bernardo Silva pjevajući Wonderwall od Oasisa. Igrači su plaćali piće cijelom lokalu, pili žestoka pića i pive, a govor je održao kapetan Kompany

VIDEO

Ako ovdje ima djece, neka na sekundu pokriju uši. Ovo je bilo jeb... dugo putovanje! Pogotovo ako ste navijač Cityja više od 40 godina. Ali opet smo na vrhu, opet smo osvojili, rekao je Vincent Kompany, odjeven u crnu trenirku i šiltericu, dok je na stolu imao crno pivo Guinnes. 

Pobjedom WBA kod Uniteda, Manchester City osvojio je naslov prvaka, peti u povijesti kluba, a osnovani su davne 1894., prije 123 godine. Poraz od Liverpoola u četvrtfinalu Lige prvaka brzo je zaboravljen, pa su igrači do jutra feštali. Engleski mediji tvrde da su gotovo svi igrači pili viskije, konjake i ostalo žestoko piće, dok je kapetan pio Guiness. 

- Evo, na jednom telefonu mi je Kyle Walker, na drugom Kevin De Bruyne - pokazivao je Kompany facetime poziv na dva mobitela, te nastavio:

- U Manchesteru je uglavnom slavio crveni dio, sad je red da malo slavi plavi dio. I ne mislimo stati, već sljedeće godine idemo po novi naslov. 

John Stones pjevao je onu poznatu pjesmu o braći Toure, jedan dio igrača pratio ga je pjevajući Yaya Toure, a drugi dio Kolo Toure. Kyle Walker poveo je pjesmu "Campeone", kojom španjolski klubovi slave naslov prvaka, a nakon te pjesme, u 22.30 igrači su napustili klub gdje su bili s prijateljima te krenuli u noćni život, gdje im se gubi svaki trag. Odnosno, još nije na društvenim mrežama izašao niti jedan video s proslave do ranih jutarnjih sati. No prije odlaska u noćni život Kyle Walker je na Twitteru stavio gif iz filma Forrest Gump, dodavši kako juri po prijatelja Benjamina Mendyja da im se pridruži na zabavi. 

Na proslavi nije bilo Ilkaya Gundogana i Leroya Sanea, koji su otišli u Njemačku gledati bivši klub Schalke u jednom od najvećih njemačkih derbija protiv Borussije Dortmund i golmana Edersona, koji je u Portugalu gledao derbi Benfice i Porta. Pep Guardiola dao im je slobodno u ponedjeljak i utorak, a na treningu se moraju pojaviti u srijedu. U nedjelju ih očekuje susret protiv Swanseja.

Također, Španjolac na klupi Cityja kaže da nije gledao susret Manchester Uniteda i WBA već je uživao u golfu. Bio je to drugi najbrži naslov prvaka Premiershipa, vlasnik najbržeg je Alex Ferguson koji je s Manchester Unitedom 2001. naslov osigurao prije 15. travnja. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'
AMERIČKI SAN BIVŠE DEVETKE

Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'

Davor Šuker suvlasnik je restorana Top na Tropicana Avenue u Las Vegasu otvoren prošle godine. Poslovni partner Sejo Kašić kaže: Poslužujemo hrvatsku sol, masline, pršut, vina, tartufe