Obavijesti

Sport

Komentari 40

Igrači Hajduka vjeruju da im pomaže magnetna narukvica

Igrači Hajduka vjeruju da im pomaže magnetna narukvica
1

Dan uoči utakmice protiv Zagreba igrači Hajduka dobili su magnetne narukvice, za koje mnogi vjeruju da im daju energiju i osiguravaju bolji balans te stabilnost tijela

VIDEO

Kad ti ništa ne ide, hvataš se za svaku slamku. Čini se kako su igrači Hajduka svoju slamku spasa pronašli u magnetnim EFX Performance narukvicama, koje navodno vraćaju energiju i čuvaju balans te stabilnost tijela, a nose ih brojni poznati sportaši, među ostalima i nogometaši Borussije Dortmund.

Splićanima je narukvice dan uoči utakmice poklonio nekadašnji košarkaš Robert Troha, koji je zastupnik za njihovu distribuciju i od tada ih redovito nose. 

Koliko je stvarno riječ o korisnom proizvodu ili je u pitanju tek ''placebo efekt'' odnosno samo vjerovanje kako im one pomažu, pitanje je na koje nema odgovora.

- Snaga uma je neistražena, ali ako netko vjeruje da mu narukvica pomaže, nema razloga da je ne nosi. Nije znanstveno dokazano, no postoje svjedočanstva brojnih sportaša koji vjeruju da im narukvica pomaže – kaže liječnik Hajduka i hrvatske reprezentacije – dr. Jurica Rakić i dodaje:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Individualan je osjećaj svakoga igrača, no ne treba govoriti o nekom čudu, pogotovo ne jer su igrači narukvice dobili dan uoči utakmice u Zagrebu, a tijekom utakmice ih nisu smjeli nositi.

Jedan od prvotimaca, koji je želio ostati anoniman, rekao nam je kako baš i ne vjeruje u ''čudotvornu narukvicu''.

- Vjerujem u Boga i u trening, a narukvicu nosim samo zato jer je nose i ostali.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 40
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića