Sport

Komentari 5

Igrači Istre 'oteli' trenera pred kamerama, a on je - oduševljen

Igrači Istre 'oteli' trenera pred kamerama, a on je - oduševljen

Ovo je tek naša peta pobjeda u 50 utakmica s Rijekom? A dobro, onda smo još sretniji, došla je u idealnom trenutku, rekao je Danijel Jumić nakon što je uveo Istru u finale Kupa

Čestitam Istri, zaslužili su igrati finale, igrati za trofej. Oni su utakmicu riješili u prvom poluvremenu. Koje smo mi odigrali ispod svih kriterija. Bez agresije, bez energije, bez dinamike... Baš ispod svih kriterija. Uopće nije bitno tko je s druge strane, s takvom igrom se nikog živog ne može pobijediti, kazao je Goran Tomić nakon što je njegova Rijeka ispala u polufinalu Kupa.

Istra je postala finalist, dobila je 3-2, a vodila je i 3-0...

- Pokušali smo nešto promijeniti s tim izmjenama na poluvremenu. Mi smo danas prespavali prvo poluvrijeme. A Istra nije, Istra je svoje odigrala. Je, dali smo dva gola i dominirali u nastavku, ali kad se pogleda svih 90 minuta: Istra je momčad koja je zaslužila finale. 

Danijel Jumić, s druge i pobjedničke strane, ovako je sažeo emocije:

- Čestitke Rijeci na drugom poluvremenu u kojem su nas baš neutralizirali i napravili utakmicu neizvjesnom. A onda, naravno, čestitke mojim igračima na ulasku u finale. Od prvog dana ja govorim da imamo kvalitetu i širinu kadra za igru na dva fronta - rekao je.

- Ovo je tek naša peta pobjeda u 50 utakmica s Rijekom? A dobro, onda smo još sretniji, došla je u idealnom trenutku - pričao je Jumić pa bio prekinut još jednom sjajnom akcijom njegovih igrača koji su ga 'oteli' kolegici s HNTV-a da bi svog šefa trijumfalno bacili tri puta u zrak pa ga vratili pred kamere.

Koga biste htjeli u finalu?

- Ne razmišljam o protivniku, ne zanima nas to niti na to možemo utjecati. Sad ćemo razmišljati samo o HNL-gostovanju kod Dinama kojem čestitam na svemu što je napravio u Europi.

Najčitaniji članci