Obavijesti

Sport

Komentari 0

'Igrači poručuju kako ono što se o njima govorilo nije istina!'

'Igrači poručuju kako ono što se o njima govorilo nije istina!'
4

Ovo je veliki klub, oduševljen sam pozitivnom energijom, ja vas molim da prenosite tu energiju i tu pozitivu. Varaždin? Idemo na pobjedu, Rijeka uvijek ide na pobjedu, kaže Simon Rožman

VIDEO

Novi šef Rijekine struke Simon Rožman (36) imao je četiri dana za pripremiti prvu utakmicu od dolaska na Kvarner. Subotnje gostovanje u Varaždinu na kojem: Rijeku ne smije voditi s klupe.

- Četiri dana sam tu i stvarno mi se sviđa kako klub funkcionira. Ljudi ovdje vole svoj klub i žive za njega. Još se upoznajem sa igračima, ali jako mi se sviđa energija s kojom treniraju. Želio sam i dobio njihov maksimalni fokus. U Varaždinu ne možemo računati na ozlijeđene Raspopovića i Velkovskog, svi ostali su zdravi i na raspolaganju  - priča Rožman dan prije tekme u Zagorju.

Zbog čega ste u Domžalama kažnjeni da u Varaždinu ne smijete na klupu?

- Ne smijem biti na klupi, ali imam puno povjerenje u svoje suradnike. Isključen sam zbog protesta sucu premda mu nisam ništa ružno rekao, a to mi je bilo drugo isključenje u životu. No to ništa ne mijenja. Mi u Varaždin sigurno idemo na pobjedu. Zato što smo veliki klub, zato što smo Rijeka, a Rijeka u svakoj utakmici ide na pobjedu!

Igrači ne daju izjave...

- Istina je najvažnija, a oni 'silenziom stampa' žele dati poruku da ono što se o njima govorilo: nije istina! Ali to je prošlost i ja vas molim da gledamo prema naprijed. Ja sam jednostavno oduševljen pozitivom u ovome klubu i u riječkome nogometu. Veliki je klub Rijeka, prenesimo tu energiju i pozitivu, ja bih vas to zamolio. To je jako važno.

Dojmovi o momčadi nakon nekoliko dana zajedničkog rada?

- Jako sam zadovoljan onime što su mi igrači pokazali u ova četiri dana, kroz sezonu će svi dobiti priliku, a siguran sam da će u Varaždinu napraviti sve da Rijeka pobijedi, neovisno o tome tko igrao, a tko ne. O detaljima sastava i sustava neću govoriti prije utakmice. Najbitnije je želja igrača, ono što im se vidi u očima. A s time sam jako zadovoljan.

Buje: Odgođena utakmica šesnaestina finala Kupa izumeđu NK Buje i HNK Rijeka

Varaždin?

- Jako dobro organizirana momčad koja se nikad ne predaje, a pobjeda protiv Dinama sugerira da mjesto koje drže na ljestvici nije realni pokazatelj Varaždinove kvalitete. Imaju opasnu kontru da, ali moramo se znati sa time nositi.

Što vam se čini: koliko vas posla čeka dok Rijeka ne zaigra onako kako vi želite?

- Znam da je najteže napraviti igru, ali ja hoću da budemo: kompletna ekipa. Ekipa koja zna i kontinuirano napadati i po potrebi se braniti! Naravno, svakom treneru treba neko vrijeme da igračima usadi svoju ideju, a ja želim da budemo spremni za sve pa i za europske izazove te da nam jedino mjerilo i mjesto na kojem ćemo sve najbitnije 'reći' bude: nogometni teren - rekao je Simon Rožman.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'
AMERIČKI SAN BIVŠE DEVETKE

Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'

Davor Šuker suvlasnik je restorana Top na Tropicana Avenue u Las Vegasu otvoren prošle godine. Poslovni partner Sejo Kašić kaže: Poslužujemo hrvatsku sol, masline, pršut, vina, tartufe