Sport

Komentari 2

Igraču Rome prijetili pred sinom i suprugom pa ga opljačkali!

Igraču Rome prijetili pred sinom i suprugom pa ga opljačkali!

Trojica razbojnika upala su u kuću igrača Rome Chrisa Smallinga. Pod prijetnjom je otvorio sef te im predao novac i vrijedni nakit. Njegova supruga zvala je policiju, ali lopovi su već pobjegli...

Nogometaši su, kao javne ličnosti s velikim plaćama, često izloženi pljačkašima. Brojni igrači imali su problem s pljačkama, a tešku noć punu straha imao je bivši engleski reprezentativac i nogometaš Rome Chris Smalling kojeg su opljačkali.

Njegova Roma remizirala je s Ajaxom (1-1) i prošla u polufinale Europske lige, ali engleski nogometaš nije konkurirao za utakmicu zbog ozljede. Ostao je kod kuće sa svojom obitelji, a to očito nisu znali pljačkaši. S četvrtka na petak probudila ga je buka. 

U kuću su mu upala trojica razbojnika, koja su uletjela u njegovu sobu te mu prijetila oružjem. Pod takvom prijetnjom, pred suprugom i dvogodišnjim sinom Leom, Smalling je bio prisiljen otvoriti sef te je iz njega izvadio novac i vrijedni nakit i predao ga razbojnicima.

U pet ujutro njegova supruga Sam zvala je policiju, koja je uskoro došla u njihovu vilu koja se nalazi 25 kilometara od Rima, ali bilo je kasno. Pljačkaši su pobjegli. Stoper Rome i njegova obitelj su u velikom strahu i pod velikim stresom nakon ove teške noći i pitanje je hoće li se više ikada osjećati sigurno u ovoj vili kada znaju da su laka meta lopova.

Istraga je u tijeku.

Meta napada pljačkaša je prije nekoliko mjeseci bio i trener Rome Paulo Fonseca kojemu je nestao novac iz kuće. Tada je kuća bila prazna. 

Smalling je u Romu došao 2019. godine na posudbu, a onda ga je prošle sezone talijanski klub otkupio od Manchester Uniteda za 15 milijuna eura.

Za Romu je odigrao 54 utakmice te zabio tri gola uz tri asistencije.

Najčitaniji članci