Obavijesti

Sport

Komentari 37

Igraju u zadnjoj ligi, sad imaju i genijalno ime: HNK Graševina

Igraju u zadnjoj ligi, sad imaju i genijalno ime: HNK Graševina
1

Član treće nogometne lige Požeško-slavonske županije, NK Kamen iz Vetova, promijenio je ime u HNK Graševina. Odlučio je to upravni odbor kluba blizu Požege, čiju većinu čine - vinari

VIDEO

Vetovo, malo mjesto između Požege i Kutjeva na obroncima Papuka, dobiva nogometni klub s vjerojatno najzanimljivijim imenom u Hrvatskoj. Prefiks Kamen maknuli su mu iz imena, a umjesto njega dodali - Graševina.

A s promjenom imena, dakako, došla je i promjena grba. Unutar zlatnog štita nalaze se lopta i - grozd.

Naime, vetovačko udruženje vinara "Veteri Castra" uključilo se u rad kluba, gotovo čitav upravni odbor zapravo čine vinari pa je odluka o promjeni imena zapravo sasvim logična. Ali nisu u klubu stali samo na tome, novim imenom žele privući više članova i sponzora.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Svatko tko potpomogne radu uplatom od 100, 200 ili 400 kuna kuna postat će član navijačke skupine Promili i dobiti, uz člansku iskaznicu, i bocu graševine od jedne litre, piše klub na Facebook-stranici.

Pozeski milijunasi

Nogometni klub u Vetovu osnovan je 1955. godine kao NK Sloboda Vetovo, a nakon nekog vremena ugašen je zbog nedovoljnih uvjeta za rad.

Šesnaest godina kasnije klub je zaživio pod imenom Kamen i zadržao sve do ovog ljeta, kad kao Graševina kreće u borbu za pomak s dna sustava hrvatskoga ligaškog nogometa. Naime, član je Treće županijske nogometne lige, odnosno sedmog ranga.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 37
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu