Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Imate priču? Zovite i šaljite! 099/224-2424 za WhatsApp, Viber, MMS, SMS email: reporter@24sata.hr telefon za čitatelje: 01/24-24-242
1 komentara

Igrao je u Barci, skoro i umro, a sad je završio karijeru s 28

Šteta jer trebala je to biti jedna velika karijera koju je očekivao prvo Kiel koji ga je u Europu doveo 2013. pa onda i Barcelona čiji je igrač bio od 2014. pa trebao do 2021.

Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
1 komentara

Korona virus zahvatio je i rukomet. Norvežani su već proglasili kraj sezone, neki će poput Nijemaca pokušati nastaviti tek krajem travnja, a u međuvremenu, u jeku te borbe s virusom, jedan je igrač objavio kraj, ali onaj konačan.

Wael Jallouz, Tunižanin razornog šuta, odlučio je završiti svoju rukometnu karijeru s 28 godina. Razlog su zdravstveni problemi s kojima se borio posljednjih godina, a ovaj zadnji, bakterijska infekcija koja zahvaća najviše oči, stavio mu je točku na i.

Da nije nimalo bezazleno, reći će i problem gubitka težine, kroničan umor. Gomilalo se sve, pokušao je riješiti stvar operacijom, ali umjesto boljeg - još gore.

DHB-Supercup - THW Kiel vs. SG Flensburg-Handewitt | Autor: Carmen Jaspersen/DPA/PIXSELL Foto: Carmen Jaspersen/DPA/PIXSELL

Zbog peritonitisa mu je čak i život bio u opasnosti i logično da je rukomet pao potpuno u drugi plan.

Šteta jer trebala je to biti jedna velika karijera koju je očekivao prvo Kiel koji ga je u Europu doveo 2013. pa onda i Barcelona čiji je igrač bio od 2014. pa trebao do 2021. Iz Katalonije se proteklih sezona tražio po posudbama, prvo u Füchse Berlinu pa posljednje u francuskom Chartresu gdje je i rekao svoju zadnju riječ.

Naši partneri pišu
Message