Obavijesti

Sport

Komentari 1

Igrao je u Barci, skoro i umro, a sad je završio karijeru s 28

Igrao je u Barci, skoro i umro, a sad je završio karijeru s 28
2

Šteta jer trebala je to biti jedna velika karijera koju je očekivao prvo Kiel koji ga je u Europu doveo 2013. pa onda i Barcelona čiji je igrač bio od 2014. pa trebao do 2021.

VIDEO

Korona virus zahvatio je i rukomet. Norvežani su već proglasili kraj sezone, neki će poput Nijemaca pokušati nastaviti tek krajem travnja, a u međuvremenu, u jeku te borbe s virusom, jedan je igrač objavio kraj, ali onaj konačan.

Wael Jallouz, Tunižanin razornog šuta, odlučio je završiti svoju rukometnu karijeru s 28 godina. Razlog su zdravstveni problemi s kojima se borio posljednjih godina, a ovaj zadnji, bakterijska infekcija koja zahvaća najviše oči, stavio mu je točku na i.

Da nije nimalo bezazleno, reći će i problem gubitka težine, kroničan umor. Gomilalo se sve, pokušao je riješiti stvar operacijom, ali umjesto boljeg - još gore.

DHB-Supercup - THW Kiel vs. SG Flensburg-Handewitt

Zbog peritonitisa mu je čak i život bio u opasnosti i logično da je rukomet pao potpuno u drugi plan.

Šteta jer trebala je to biti jedna velika karijera koju je očekivao prvo Kiel koji ga je u Europu doveo 2013. pa onda i Barcelona čiji je igrač bio od 2014. pa trebao do 2021. Iz Katalonije se proteklih sezona tražio po posudbama, prvo u Füchse Berlinu pa posljednje u francuskom Chartresu gdje je i rekao svoju zadnju riječ.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu