Obavijesti

Sport

Komentari 19

'Ima još prostora za napredak. Španjolci? Ma idemo na glavu'

'Ima još prostora za napredak. Španjolci? Ma idemo na glavu'
1

Španjolci su odmorniji, željni dobrog plasmana jer nisu bili na OI. Odigrali su odlične utakmice u skupini. Po meni, jesu mali favoriti, ali dat ćemo sve od sebe i onda nemamo što izgubiti, rekao je Zlatko Horvat

VIDEO

Šteta što smo prokockali ono vodstvo iz prvog poluvremena, mislim da smo ga odigrali fantastično. Obrana je bila vrhunska, zabili smo puno lakih golova, a Peša je bio fenomenalan na golu, rekao je Domagoj Duvnjak nakon pobjede nad Egiptom.

- U drugom poluvremenu smo stali. Razlog? Nemam pojma, ali to nam se ne smije događati, bolje momčadi to će sigurno kažnjavati. U svakom slučaju, sretni smo što smo u četvrtfinalu. Čestitke dečkima i idemo dalje - dodao je hrvatski kapetan.

Hrvatska je slavila u osmini finala SP-a u Montpellieru 21-19. Prvi dio bio je vrlo dobar, a nastavak - blago rečeno - skroman.

- Ima prostora za napredak i u obrani i u napadu. Prvo poluvrijeme bilo je naše najbolje na ovom turniru. Protiv Španjolske idemo na glavu pa što bude - rekao je Duvnjak i nastavio o našem protivniku u četvrtfinalu:

- Nisam gledao nijednu njihovu utakmicu, ali mislim da su čak malo izmijenili reprezentaciju. Došao je novi trener, ali to je isti španjolski stil. Obrana 6-0 dublja pa se vraćaju natrag, jako su nezgodni, a u napadu je to igra dva na dva. Moramo zaustaviti Aguinagaldea u svakom slučaju, imaju dva vrhunska golmana. Sretni smo što smo u četvrtfinalu.

- Koljeno? Izdržalo je - zaključio je Duvnjak.

Uživo iz Montpelliera: Izjave hrvatskih rukometaša nakon pobjede protiv Egipta - u četvrtfinalu na Španjolsku! Reporteri: Dubravko Miličić i Marko Vidalina

Posted by 24sata on 22. siječnja 2017

Horvat: Španjolci su favoriti, ali...

- Očekivali smo da će oni pokušati sve od sebe i to se vidjelo u drugom poluvremenu. Mi smo napravili nekoliko sitnih grešaka i vidite kako se to dogodi. Nije danas bilo opuštanja ni sekunde osim možda tri-četiri minute, a oni su nam tu nabili razliku, ali dobro. Najbitnije da smo izdržali njihov pritisak, da se nismo dali i da smo držali kontrolu - rekao je Zlatko Horvat, naš najbolji strijelac sa šest golova iz sedam pokušaja.

- Španjolska? Igraju odlično. Znamo kakav je Brazil, osjetili smo to u Kataru i nije ih lako pobijediti. Nije to bila realna slika Španjolaca niti mi možemo igrati tako agresivnu obranu. Odmorniji su, željni dobrog plasmana jer nisu bili na OI. Odigrali su odlične utakmice u skupini. Po meni, jesu mali favoriti, ali dat ćemo sve od sebe i onda nemamo što izgubiti.

- Iznenađenje? Jest, vidjeli ste kako smo ušli u utakmicu. Šteta što nismo vodili još većom razlikom, ali dobro. Bitno da smo pobijedili.

Uživo iz Montpelliera: Zlatko Horvat nakon pobjede protiv Egipta - u četvrtfinalu na Španjolsku! Reporteri: Dubravko Miličić i Marko Vidalina

Posted by 24sata on 22. siječnja 2017

Gojun: Bacit ćemo se na glavu

- Krenuli smo kako treba. Sretni smo, ali ostajemo na zemlji jer nas čeka još jedna utakmica. Ozljede nas zezaju, Duvnjak nije u najboljem stanju, no dižemo se, bacit ćemo se na glavu pa ćemo vidjeti kamo će nas to odvesti. Ajmo to nastaviti i protiv Španjolske - rekao je Jakov Gojun i dodao:

- Budite strpljivi, dajte nam podršku, čuvajte živce, a mi ćemo dati sve od sebe.

- Malo smo pali u drugom dijelu, ali smo uspjeli izdržati - kazao je Luka Šebetić.

- Velikim srcem izvukli smo se na vrijeme - poručio je Tin Kontrec.

- Nisam ja nikakav junak, imao sam dobru pomoć obrane - poručio je Ivan Pešić, jedan od najboljih naših pojedinaca s 11 obrana.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'
AMERIČKI SAN BIVŠE DEVETKE

Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'

Davor Šuker suvlasnik je restorana Top na Tropicana Avenue u Las Vegasu otvoren prošle godine. Poslovni partner Sejo Kašić kaže: Poslužujemo hrvatsku sol, masline, pršut, vina, tartufe