Obavijesti

Sport

Komentari 2

Ima li kraja?! 'Vuglaču je puklo nešto u ramenu ili u prsima...'

Ima li kraja?! 'Vuglaču je puklo nešto u ramenu ili u prsima...'
1

Ta Vuglačeva ozljeda izgleda jako ružno. Ostali smo sad samo na jednom ljevaku u vanjskoj liniji, a to je mladi Vekić koji se tek vraća nakon ozljede, priča Zlatko Saračević...

VIDEO

Ostali smo bez Vuglača, bit će to teško, pogotovo u vanjskoj liniji gdje ispadamo jedan po jedan. Najgore je to što su to baš teške ozljede, tihim, gotovo depresivnim glasom govorio je Zlatko Saračević nakon novog šoka.

Poraz od Wisle još bi nekako i pregrmio, ali kad ti utakmicu za utakmicom otpadaju važni igrači, teško je ostati pozitivan i gledati na nastavak sezone sa smiješkom. Pogotovo kad ti se ozlijedi igrač od kojeg si očekivao da nosi momčad, ljevak na kojem si gradio igru, dečko za kojeg su svi mislili da je napokon došlo njegovo vrijeme, vrijeme bez ozljeda. A onda jedan nespretan pad u Plocku i Vuglač mora s parketa već u 10. minuti.

Težak udarac za PPD! Izgubio ključnu utakmicu, ali i Vuglača
Težak udarac za PPD! Izgubio ključnu utakmicu, ali i Vuglača

- Izgleda jako ružno, navodno je nešto puklo u ramenu ili u prsima - nije previše optimističan Sarač, no više će se o Vuglačevoj ozljedi znati nakon povratka u Zagreb i detaljnijeg pregleda pa ostaje samo nada da se trener prevario.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Prvo treba prespavati, smiriti se, vraćamo se u Zagreb na jedan trening i utakmicu protiv Metalurga doma. Ostali smo samo na jednom lijevaku i to je Vekić. Pokušao sam i sa Zlajom na toj strani. Neku kombinaciju ćemo naći - dodaje Saračević.

Na raspolaganju će za koji tjedan imati i Slovenca Miklavčiča, no i Miki se tek vraća nakon duge pauze i teške ozljede, kao i Vekić, i trebat će mu vremena da uđe u kakvu, takvu formu. Kad tome dodate teške ozljede Bičanića i Pavlovića na početku sezone, Hrstića, koji je izgubljen na sedam mjeseci, u prošloj utakmici sa Celjem, Lučina na treningu, Ereša, Ravnića i Božića-Pavletića ranije, sezona za Zagreb rezultatski još i ne izgleda tako loše kao što je to moglo biti.

U SEHA ligi su drugi, odmah do nedodirljivog Vardara, a u Ligi prvaka, ma koliko god tablica ružno u ovom trenutku izgledala, još imaju šanse izboriti osminu finala. Bez Vuglača će to biti znatno teže, no ako se netko zna izvlačiti iz teških situacija, onda je to Zagreb. Prva prilika da to pokaže je Nantes idući vikend.

- Pokazali smo da možemo protiv Nantesa u teškoj utakmici u Francuskoj. Oni su jedva izvukli živu glavu, a mi im nismo na kraju uzeli niti boda, što je šteta. Sada to moramo vratiti. Mislim da imamo šanse, moramo samo posložiti kockice u glavi i bez obzira što smo izgubili dva važna igrača, možemo stisnuti da okrenemo to u svoju korist i uzmemo ta dva boda - rekao je sve bolji Valentino Ravnić.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu