Obavijesti

Sport

Komentari 28

Potraga za avionom: Policija je našla tragove signalne rakete?!

Potraga za avionom: Policija  je našla tragove signalne rakete?!
1

Policija je nastavila potragu za Emilianom Salom i pilotom čiji je mali avion nestao u ponedjeljak. Stanovnici Kanalskih otoka primijetili su nešto nalik dimnim signalima i policija je to shvatila ozbiljno

VIDEO

Počeli smo potragu od otoka Burhoua, preko Alderneya i sjeverne obale otoka Jersey, objavila je policija Guernseya, drugog po veličini Kanalskih otoka u Engleskom kanalu, u kojem od ponedjeljka traže avion u kojem je bio nogometaš Emiliano Sala.

Policija Guernseya najavila je za danas rano ujutro odluku hoće li nastaviti ili prekinuti potragu za nestalim igračem i pilotom. Nakon što se nekoliko ljudi javilo da je vidjelo nešto što ih podsjeća na dimne signale u blizini mjesta za koje istražitelji vjeruju da je avion pao, policija je objavila da se potraga nastavlja i jedan avion krenuo je na mjesto gdje su viđeni navodni dimni signali.

Pokretanje videa...

00:31

Argentinski napadač Emiliano Sala potpisao je za Cardiff City u transferu od 17 milijuna eura. U Nantes se išao oprostiti sa suigračima. Iz Francuske se vraćao preko Engleskog kanala i to po noći s avionom Piper PA-46 Malibu.

Letio je najgorim avionom ikad: Od tisuću njih, 168 se srušilo...
Letio je najgorim avionom ikad: Od tisuću njih, 168 se srušilo...

Iako se činilo da nema nade, što je rekao i voditelj operacije pronalaska aviona, John Fitzgerald, potraga je nastavljena nakon što je nekoliko stanovnika Kanalskih otoka prijavilo čudne pojave na nebu što su pripisali mogućim dimnim signalima.

Twitterom kruži jedna objava s fotografijom koju je uslikao tamošnji stanovnik, a na njoj se vidi nešto što sliči dimnim signalima kako dolazi s otoka Burhou.

Stanovnici su ubrzo nazvali policiju u Guernseyju te dobili odgovor kako je problem što je maleni otok iznimno nedostupan po ovako nepovoljnim vremenskim uvjetima, a i radi se o području zaštićene prirodne baštine.

Ipak, policija je naposljetku čak razmišljala i o obustavljanju cijele potrage, no odlučili su je nastaviti, a jedno od glavnih područja gdje će tražiti nestalog Salu i avion je upravo - Burhou!

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 28
VIDEO

Što voze 'vatreni'? Modrić ima Bentleyja i sponzorski BMW, a Brozović čuva 'zvijer' u garaži
LUKSUZNI VOZNI PARK

Što voze 'vatreni'? Modrić ima Bentleyja i sponzorski BMW, a Brozović čuva 'zvijer' u garaži

Odlučili smo malo zaviriti kakve automobile imaju hrvatski nogometaši. Modrić ima Bentley od dva milijuna kuna, a Petković nabrijani Mercedes AMG E63 S

EKSKLUZIVNO Prve fotografije 'vatrenih' u novim dresovima!
ZVIJEZDE NA SNIMANJU

EKSKLUZIVNO Prve fotografije 'vatrenih' u novim dresovima!

Gvardiol, Pjaca i Labrović imaju sponzorske obveze, u domaćem dresu za Europsko prvenstvo pozirali su na odmorištu na autocesti A4 u Sesvetama
Doznajemo: Nijemac će suditi derbi  između Hajduka i Dinama
POSUDBA IZ BUNDESLIGE

Doznajemo: Nijemac će suditi derbi između Hajduka i Dinama

Riječ je o njemačkom sucu rođenom u Berlinu, koji redovito sudi utakmice Bundeslige. Nedavno je dijelio pravdu na utakmici Bayera iz Leverkusena i Wolfsburga, a išao je i na 'posudbe' u grčku ligu